Κάρλος Ζέκα: Την πόρτα του άσου της Εθνικής Ελλάδας "χτύπησε" η ατυχία, καθώς στην χθεσινή αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τη Βίμποργκ για το δανέζικο πρωτάθλημα τραυματίστηκε και όπως ενημέρωσε ο ίδιος, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν!

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα» ανέφερε στο Instagram ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πλήγμα και για την Εθνική ομάδα, αφού ο Κάρλος Ζέκα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κανένα ματς της υπόλοιπης σεζόν, στην προσπάθεια της "γαλανόλευκης" στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο παρακάτω βίντεο οι φίλοι της Κοπεγχάγης φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Ζέκα για να τον εμψυχώσουν, την ώρα που αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο...