Ένας Βέλγος οπαδός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού προκειμένου να του αποσπάσουν τη φανέλα που πήρε από τον Ζιλ Κουντέ, μετά την αναμέτρηση Βέλγιο-Γαλλία για το Nations League!

Ο εν λόγω φίλαθλος βρέθηκε στις εξέδρες του "Juventus Stadium" στο Τορίνο, όπου διεξήχθη το παιχνίδι, κρατώντας στα χέρια του ένα μήνυμα που έγραφε "Κουντέ δώσε μου την φανέλα σου", ενώ ήταν τυλιγμένος με την σημαία της Σεβίλλης, όπου αγωνίζεται ο νεαρός Γάλλος αμυντικός.

Ο Γάλλος αμυντικός έδωσε εντολή σε έναν steward περιμετρικά του γηπέδου να δώσει την εμφάνιση που φορούσε του στον άτυχο οπαδό, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από άλλους, προκειμένου να του πάρουν τη φανέλα!

Η απίστευτη ιστορία όμως του νεαρού οπαδού, ο οποίος κατήγγειλε την ιστορία με βίντεο στα Twitter, έχει και συνέχεια. Μερικές ώρες μετά το λάφυρο βρέθηκε στα χέρια του ράπερ Mehdi YZ, ο οποίος με περηφάνια ποστάρει ένα βίντεο, διαφημίζοντας την κλοπή: "Είναι ακόμα ιδρωμένη. Δείραμε για να την αποκτήσουμε. Μην κατηγορείτε εμένα. Δεν είμαι εγώ αυτός που έδειρε. Συγγνώμη στον Βέλγο που την έπιασε, αλλά του την κλέψαμε. Δεν ήμουν εγώ όμως και ούτε θα δείξω ποιος μου την έδωσε".