Ντίνος Μαυροπάνος: Το εγκώμιο του Έλληνα διεθνή αμυντικού έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής του στην Στουτγκάρδη, Πελεγκρίνο Ματαράτσο συγκρίνοντάς τον με θρύλους του παρελθόντος όπως τον Λούσιο και τον Μαρσέλο Μπορντόν.

"Δεν μου αρέσουν πολύ οι συγκρίσεις του Μαυροπάνου με τον Μαρσέλο Μπορντόν ή τον Λούσιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ματαράτσο. «Είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος και τα δυνατά του σημεία είναι τα δυνατά του σημεία που συνδέονται στενά με την προσωπικότητά του», είπε χαρακτηριστικά ο Ματαράτσο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «κάποια στιγμή όλοι οι παίκτες συγκρίνονται με κάποιους άλλους, αλλά αυτό στη συνέχεια είναι και λίγο άδικο.
Ο Μαυροπάνος έχει καρδιά, ενέργεια και αποφασιστικότητα, χρειαζόμαστε παιδιά σαν αυτόν. Είναι ο μονομάχος μας,  ένα τέρας από άποψη σωματικής διάπλασης
". 

Για τον Έλληνα διεθνή μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής των Σουηβών Σβεν Μισλίντατ. "Ο Ντίνος είναι ένα πρωτότυπο για όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα: "Δουλεύει πάντα, με την επιθυμία να κερδίζει και να βελτιώνεται συνεχώς. Και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν γίνεται αρνητικός. Επικοινωνεί πάντα καλά με τους συναδέλφους του και πάντα κοιτάζει μπροστά", είπε για όσα κάνει ο Ντίνος Μαυροπάνος.