Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Αλλάζουν τα δεδομένα για Πέλκα στη Φενέρ - Εξελίξεις μετά την κόντρα Οζίλ και Περέιρα
| 2021-10-26 21:49:00

Αλλάζουν τα δεδομένα για Πέλκα στη Φενέρ - Εξελίξεις μετά την κόντρα Οζίλ και Περέιρα

Sportdog Team
Αλλάζουν τα δεδομένα για Πέλκα στη Φενέρ - Εξελίξεις μετά την κόντρα Οζίλ και Περέιρα

Άκρως τεταμένο είναι το κλίμα στα Καναρίνια μετά την διαμάχη του Γερμανού σούπερ σταρ της ομάδας και του Πορτογάλου τεχνικού, με τις εξελίξεις να... παρασύρουν και τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Δημήτρης Πέλκας: Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα στη Φενέρ καθώς μετράει μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μετά την διαμάχη Μεζούτ Οζίλ και Βίτορ Περέιρα ο μεγάλος κερδισμένος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της ομάδας.

Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα με την Αλάνιασπορ ο Πορτογάλος έστειλε... μήνυμα στον Γερμανό καθώς τον είχε στον πάγκο, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ βασικό, και τον πέρασε στην αναμέτρηση στο 80', με τον Τύπο της γειτονικής χώρας να τονίζει πως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει και στα επόμενα παιχνίδια.

"Δεν έχω πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Ξέρω ότι θα τα πάω πολύ καλύτερα. Θα δουλέψω σκληρά για να εκμεταλλευτώ από τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν.

Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την ήττα από την Αλάνια, βάλαμε τα δυνατά μας, αλλά ήμασταν άτυχοι. Είμαστε αυτοί που θα φτιάξουμε αυτή την κατάσταση και θα τη φτιάξουμε", ανέφερε ο Δημήτρης Πέλκας μετά τον τελευταίο αγώνα με την Αλάνιασπορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags