Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τί τους έκανες ρε Καρλίτος; Κράξιμο σε Ευαγγέλου και... Χατζηγιοβάνη
| 2021-10-27 22:30:00

"Τί τους έκανες ρε Καρλίτος! Έχουμε καλύτερο από Κυριάκο;" - Κράξιμο σε διαιτητή και... Χατζηγιοβάνη

Sportdog Team
"Τί τους έκανες ρε Καρλίτος! Έχουμε καλύτερο από Κυριάκο;" - Κράξιμο σε διαιτητή και... Χατζηγιοβάνη

Ενθουσιασμός στα σχόλια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Το γκολ του Καρλίτος καθόρισε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, γι'αυτό και έχει την τιμητική του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι οπαδοί της ομάδας τρελάθηκαν με Καρλίτος, εκνευρίστηκαν με τη διαιτησία του Ευαγγέλου, αλλά και με Χατζηγιοβάνη. Αυτό προκύπτει από σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από αυτά.

Ευαγγελου σφύρα ακόμα ξένοι και στα φιλικά

Κρατηστε τον Γιοβανοβιτς ο ανθρωπος κανει παρα πολλη σοβαρη δουλεια

Μην γελιόμαστε. Η ομάδα έπρεπε να το καθαρίσει το ματς .οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα το είχε καθαρίσει .Ο Ατρομητος έχει πολύ μεγάλο θέμα μπροστά.

Χατζηγιοβαννη αγόρι μου κάνεις ασιστ και 0-2 εκει ,δεν λειτουργεις εγωιστικα να περασεις τον τέρμα,,Ξύπνα,Μπραβο για την νικη,προχωράμε

Γιοβάνοβιτς και διαιτητής τραγικοί

Μια ομάδα που δεν σε απειλεί χάνεις την μια ευκαιρία μετά την άλλη.Αντι να καθαρίσεις το ματς άγχος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έλεος.Θελουν πολυ δουλειά ακόμη.

Carlitos τι γλέντι έχεις κάνει στους αμπαλους "οπαδούς" που σε έβριζαν ρε αλήτη ?

Απαράδεκτο "κοράκι"...Καρλίτος με διαφορά ο καλύτερος όλων...Μπράβο

Ντροπή για την διοίκηση του Παναθηναϊκού και για την επικοινωνιακή ομάδα αν δεν θέσουν θέμα Ευάγγελου. Για τριτοκοσμική χώρα ήταν το τελευταίο φάουλ -εφεύρεση υπερ του Ατρομήτου. Ο κόρακας θα αποθρασυνθεί αν περάσουν στο ντούκου τα άθλια σφυριγματά του.

Τον Παπαδόπουλο μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί δεν τον πήραμε; Έχουμε καλύτερο στόπερ;

Οπως είπα και σε ενα φιλο Παναθηναϊκό και με μπλόκαρε ο Καρλιτος φετος θα εικοσαρισει. Ηδη έχει στα 8 παιχνιδια 9 γκολ....... παλασιος, Βιταλ, Περεθ, Αλεξανροπουλος ειναι πολυ καλοί! Κατι ωραιο χτιζεται. Θα γυρίσει ο Σενκε, ο Μητσάρας, υπομονή!

Δεν δικαιολογουνται τόσες φάσεις απο ομάδα επιπέδου Ατρομήτου. Μακάρι να επιστρέψει υγιής ο Σενκεφελντ. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε δυναμικά και ραντεβού όλοι στο κάστρο μας

Ευάγγελου πως σε λένε εσένα ναι που δηλώνεις διαιτητής δεν είναι PES2021 πέσιμο και φάουλ ούτε μπάσκετ, επαφή και φάουλ, ποδόσφαιρο είναι πάντα θα έχει πιο σκληρές κόντρες, υγεία περάσαμε, πρώτη νίκη εκτός πρόκριση και ήρεμος ύπνος! Vamos PAO!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τεράστια κέρδη για ΠΑΟ - Τρικ με Πέρεθ και η μεταγραφή της χρονιάς-"Χτυπάει το κεφάλι" του ο Μαρτίνς

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags