Facebook Pixel Βόλος – Άρης: Αρειανά ΜΜΕ: Μπάχαλο και διακοπή χωρίς αιτία!
| 2021-11-07 18:31:00

Αρειανά ΜΜΕ: Μπάχαλο και διακοπή χωρίς αιτία! Αναίτια χρήση δακρυγόνων από Αστυνομία

Sportdog Team
Αρειανά ΜΜΕ: Μπάχαλο και διακοπή χωρίς αιτία! Αναίτια χρήση δακρυγόνων από Αστυνομία

Τί λένε τα Μέσα που πρόσκεινται στον Άρη για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Βόλος – Άρης: Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, χάος επικράτησε στο Πανθεσσαλικό στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη με συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων με την αστυνομία, κάτι που έφερε την διακοπή του αγώνα.

Οι οπαδοί των Κίτρινων προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε στην περιγραφή του αγώνα η Cosmote, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο αποπνικτική.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι οπαδοί του Άρη κινήθηκαν απειλητικά και προς τον Αχιλλέα Μπέο και υπήρξε νέα ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τους ίδιους να τονίζουν πως είχαν εισιτήρια για την αναμέτρηση και δεν τους επέτρεπαν να μπουν στον γήπεδο.

Παράλληλα και οι ποδοσφαιριστές δεν έμειναν... αμέτοχοι και υπήρξαν νεύρα μεταξύ τους, με τον Μπαριέντος από πλευράς γηπεδούχων να έχει φραστικό επεισόδιο με κάποιον από τους φιλοξενούμενους, κάτι που έφερε μικροσυμπλοκές μεταξύ τους.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε νέα ανακοίνωση αναφέροντας:

"Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!"

Λίγο αργότερα οι δυνάμεις των ΜΑΤ συνόδευσαν τους οπαδούς των φιλοξενούμενων στο πέταλο, που άνοιξε.

Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Καραντώνης έχει πάρει τους βοηθούς του και έχουν πάει στα αποδυτήρια, με το Βόλος - Άρης να έχει διακοπεί αυτή τη στιγμή.

Για αναίτια διακοπή κάνουν λόγο τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Άρη. Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα:

Allabaoutaris.com

Μπάχαλο και διακοπή, χωρίς λόγο και αιτία!

Μόνο 13 λεπτά μπάλας έχουν παιχτεί για την ώρα στο Πανθεσσαλικ΄λο, όπου οι εγκληματικοί χειρισμοί της Αστυνομίας δημιούργησαν μία αλυσίδα γεγονότων για να φτάσουμε στην προσωρινή διακοπή του ματς.

Οσο παιζόταν το ματς, αρκετοί φίλοι του ΑΡΗ ήπταν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο και η Αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών. Οι θύρες άνοιξαν, ο κόσμος μπήκε -στο τέλος τοποθετήθηκε στο πέταλο- αλλά νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση τόσο στην κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Εν μέσω έντασης αλλά και μίας ατμόσφαιρας που ήταν έκρυθμη, ο Ευαγγέλου αποφάσισε να αποσύρει τις ομάδες στα αποδυτήρια, όπου και παραμένουν.

Pressaris.gr

Απίστευτο, διακοπή του αγώνα! Αναίτια χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία! Προκλήσεις και των παικτών του Βόλου

Απίστευτο! Με δακρυγόνα η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσουν τους φίλους του Άρη! Προκλήσεις και των παικτών του Βόλου.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 15′ όταν αναίτια η αστυνομία έκανε τελείως αναίτια χρήση δακρυγόνων έξω από Πανθεσσαλικό, την στιγμή που προσέρχονταν οι φίλοι του Άρη. Υπάρχουν οπαδοί του Άρη που υποστηρίζουν πως είχαν εισιτήρια από το πρωί στα χέρια τους, αλλά δεν τους άφηναν να περάσουν στις εξέδρες!

Τα δακρυγόνα προκάλεσαν ασφυκτική ατμόσφαιρα και μέσα στο γήπεδο, ο Καραντώνης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι και στην συνέχεια είχαμε τις προκλήσεις των παικτών του Βόλου

Συγκεκριμένα υπήρξε φραστικό επεισόδιο του Μπαριέντος, ο οποίος προκάλεσε κάποιον του Άρη στην αρχή του καυγά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη και να συνεχιστεί η διακοπή για αρκετά λεπτά, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Ο Καραντώνης πήγε στα αποδυτήρια, όπως και οι δυο ομάδες, το παιχνίδι έχει διακοπεί και γίνεται συζήτηση να αλλάξουν κερκίδα οι φίλοι του Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags