Ρεάλ Μαδρίτης - Κιλιάν Εμπαπέ: Η "βασίλισσα" συνεχίζει να θέλει διακαώς τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν στο ρόστερ της, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποκαλύπτει ότι η Ρεάλ πρόσφερε 200 εκατ. ευρώ στην γαλλική ομάδα για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Θέλω να φέρουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αυτήν την στιγμή δίνουμε 200 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπαπέ και δεν μας τον δίνουν. Τότε, είναι καλύτερο για εμάς να έρθει ως ελεύθερος σε λίγους μήνες, δεν έχουμε πρόβλημα», ανέφερε ο Πέρεθ.

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εγχείρημα της European Super League, δείχνοντας και εκεί την επιμονή του, εκτιμώντας πως πρέπει να βρεθεί μία διέξοδος στα οικονομικά προβλήματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς διαφορετικά θα κληθούν να γίνουν κρατικές!

«Το 1955 φτιάχτηκε το Ευρωπαϊκό Κυπελλο. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει άμεσα με τα πλεονεκτήματα και τους πόρους φυσικά. Πρέπει να πρεσβεύει τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει να έχει ως αρχές την αλληλεγγύη, το δίκαιο παιχνίδι και τον ανταγωνισμό. Πρέπει να τα βάλουμε όμως σε μια σειρά και εγώ θα παλέψω για να το πετύχω. Κάποια στιγμή τα 30 μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης θα γίνουν κρατικά».