Facebook Pixel Αραβική και όχι... τούρκικη
| 2011-12-03 21:45:00

Αραβική και όχι... τούρκικη

Αραβική και όχι... τούρκικη

Αυτό αποκάλυψε ο Νίκος Νοτιάς στους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο υποψήφιος επενδυτής δεν είναι η Sabanci.

Όσο περνάνε οι ώρες τόσα περισσότερα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια από την συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής στα Σπάτα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του aek365.gr ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να μην αποκάλυψε το όνομα του υποψηφίου νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά έδωσε κάποια στοιχεία ενώ παράλληλα φάνηκε πολύ αισιόδοξος πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Ο Νίκος Νοτιάς επιβεβαίωσε πως η εταιρία που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ είναι Αραβική και έχει σκοπό να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ αφού θεωρεί πως σε συνδυασμό με το γήπεδο μπορεί να γίνει μια βιώσιμη ΠΑΕ. Πιέστηκε για να αποκαλύψει το όνομα χωρίς να ενδώσει αφού όπως είπε δεν έχει και τόσο σημασία και πρέπει να σεβαστεί την επιθυμία του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη όμως επανέλαβε πως είναι δυνατό μέγεθος. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί να μην είναι μεγαθήριο σαν την Sabanci αλλά είναι μεγάλο μέγεθος που δεν θα έχει πρόβλημα να ανταπεξέρθει στις ανάγκες της ΑΕΚ. Οσον αφορά την Τουρκική εταιρία επανέλαβε πως αν δεν ήταν η ιδιαιτερότητα της καταγωγής της θα ήταν η μακράν καλύτερη λύση για την ΑΕΚ.

Ο Νοτιάς ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην ΑΕΚ με το ποσοστό που θα του μείνει μετά την αύξηση Μ.Κ που θα κάνει μεγαλομέτοχο τον υποψήφιο αν τελικά πάνε όλα καλά και αποκάλυψε πως οι πρώτες προτεραιότητες του νέου ιδιοκτήτη θα είναι η αποπληρωμή των χρεών, μέσα από τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο με την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου, και οι ενέργειες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τέλος ο Νοτιάς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το Deal θα τελειώσει πολύ γρηγορότερα από τις 45 μέρες που δόθηκαν σαν προθεσμία και μάλιστα το υπολόγισε προς το τέλος του 2011.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags