ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ως καταστροφική χαρακτηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην Ένωση την ήττα από τους Πειραιώτες στο ντέρμπι, καθώς πλέον οι πρωταθλητές είναι στο +6 και έχουν την τεχνογνωσία όταν βρεθούν τόσα ψηλά στη βαθμολογία να την διατηρήσουν.

 

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από τον Ολυμπιακό, καθώς οι Κιτρινόμαυροι προβληματίζουν πολύ με την αμυντική τους λειτουργία. Όχι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι - Συνολικά η Ένωση έχει πάρει 1 βαθμό στα 2 τελευταία παιχνίδια, αν και έχει πετύχει 4 γκολ...

 

Γενικότερα υπήρχε πρόβλημα στο ντέρμπι τόσο με τις τοποθετήσεις των παικτών της ομάδας, όσο και με τις δεύτερες μπαλιές που φάνηκε ότι χρειάζεται πιο καθαρό μυαλό.

Αυτό που βλέπουν όλοι στην ΑΕΚ, τόσο οπαδοί όσο και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτη σαν τον Αραούχο στο ρόστερ τους! Ειδικά στη φάση του δεύτερου γκολ, προφανώς βρίσκει χώρο από το μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου, αλλά ο Αργεντινός έδειξε την κλάση του με το σουτ που έκανε.

 

Το θέμα με τον Λιβάι Γκαρσία και τον Άμραμπατ, αρχικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γιαννίκης (όπως και κανένας στην ομάδα) δεν θεωρούσε ότι ο Λιβάι θα είχε τόσο κακή απόδοση! Αν και υπάρχει δικαιολογία ότι ο νεαρός άσος έπαιξε στα αριστερά και αυτό, ίσως, τον μπερδεψε. Όπως και όλη την ομάδα. Βέβαια ο Γιαννίκης είδε ότι ο Μαρτίνς έβαλε στην άλλη πτέρυγα τον Μασούρα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο τεχνικός της Ένωσης αποφάσισε να αλλάξει τους Τσούμπερ-Λιβάι.

 

Τέλος, ο Άμπραμπατ από τη στιγμή που μπήκε κυριάρχησε, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα, και προφανώς σήμερα υπάρχει η κουβέντα για το αν χρειαζόταν να παίξει ως βασικός ή όχι...