Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Σεμέδο - Αυτή η ομάδα τον θέλει στη θέση βασικού παίκτη
| 2021-11-23 22:41:00

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Σεμέδο - Αυτή η ομάδα τον θέλει στη θέση βασικού παίκτη

Sportdog Team
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Σεμέδο - Αυτή η ομάδα τον θέλει στη θέση βασικού παίκτη

Νέα ρεπορτάζ είδαν φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης (23/11) σύμφωνα με τα οποία ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού είναι για ακόμα μια φορά στο κάδρο ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πόρτο: Μπορεί ο Ρούμπεν Σεμέδο να έχει να αγωνιστεί από το καλοκαίρι με την φανέλα του Ολυμπιακού, όμως φαίνεται πως στην πατρίδα του όνομά του συνεχίζει να ακούγεται έντονα για επιστροφή του καθώς σύμφωνα με την Observador οι Δράκοι ψάχνουν παίκτη για να καλύψουν το κενό του τραυματία Μαρκάνο με τον Πορτογάλο να είναι στην κορυφή της λίστας.

"Ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και το γεγονός αυτό δίνει ώθηση για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο τον Ιανουάριο.

Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο στόπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και με τον Πέπε να είναι υπό αμφισβήτηση και τον Μπεμπά στην έξοδο, ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για την ενίσχυση της άμυνάς της τον Ιανουάριο.

O Μπεμπά δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο ενώ όσον αφορά στον Φάμπιο Καρδόσο, αν και έχει παίξει σε τρία παιχνίδια, δεν είναι λύση για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Με αυτά τα δεδομένα, η επιλογή του Ρούμπεν Σεμέδο κερδίζει έδαφος. Ο Πορτογάλος διεθνής, που συνδέεται και με την Μπενφίκα από την περασμένη σεζόν και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Λούκας Βερίσιμο, βρίσκεται επίσης στα ραντάρ της Πόρτο και είναι ένα από τα φαβορί για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της Πόρτο.

Ο Σεμέδο, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στους αγώνες, ενδέχεται να φτάσει στο Ντραγκάο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να γίνει η εναλλακτική του Μαρκάνο", αναφέρουν οι Πορτογάλοι για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags