Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες περνάει ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού διαγνώστηκε με κορωνοϊό και εισήχθη χθες στο «Τζάνειο» νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Παρότι η εισαγωγή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους στη συνέχεια η καταστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Πειραιά.
Μάλιστα, λόγω της πληρότητας, η διασωλήνωσή του έγινε εκτός ΜΕΘ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 71χρονος Κελεσίδης είναι πλήρως εμβολιασμένος έχοντας κάνει και τις δύο δόσεις.
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης άρχισε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό και την ολοκλήρωσε στην Προοδευτική, αλλά από το 1972 μέχρι το 1979 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο