Superleague 2: Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγώνες πανηγύρισε η ΑΕΚ Β', που έφυγε από τη Ρόδο με νίκη 1-0 επί του Διαγόρα.

Η Ένωση πήρε το διπλό με γκολ στο 82' χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση, που υποδείχθηκε μετά από σέντρα του Μουστακόπουλου χέρι του Μουμίν στην περιοχή του Διαγόρα. Η ΑΕΚ Β' ανέβηκε έτσι στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου με 13 βαθμούς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου (58' Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας (72' Ραφίνια), Μπαστιάνος (58' Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι, Μουστακόπουλος (90' Ρουκουνάκης), Σαμπανάζοβιτς, Γερόλεμου (75' Αμμούρ), Γιούσης (90' Παρράς), Χριστόπουλος (62' Τζ. Γκαρσία), Ιατρούδης.

Στο έτερο παιχνίδι για το Νότιο Όμιλο, το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 του Ηροδότου και βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς.

Για τον Βόρειο Όμιλο, ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, ανεβαίνοντας στην 5η θέση με 8 βαθμούς. Στην 7η θέση ανέβηκε ο Πιερικός, που νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.