Facebook Pixel "Βόμβα" από τους Σαουδάραβες της Νιούκαστλ: Αγοράζουν ομάδα-θρύλο της Ιταλίας!
| 2021-12-29 12:49:00

"Βόμβα" από τους Σαουδάραβες της Νιούκαστλ: Αγοράζουν ομάδα-θρύλο της Ιταλίας!

Sportdog Team
"Βόμβα" από τους Σαουδάραβες της Νιούκαστλ: Αγοράζουν ομάδα-θρύλο της Ιταλίας!

Η πρόσφατη αγορά της Νιούκαστλ φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στους Σαουδάραβες, που θέλουν να αγοράσουν και μεγάλη ομάδα της Ιταλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

"Φωτιά" στο διεθνές ποδόσφαιρο βάζει δημοσίευμα των "International Business Times", που σημειώνει με βεβαιότητα ότι το επενδυτικό fund της Public Investment, η οποία απέκτησε πριν λίγους μήνες την Νιούκαστλ, ετοιμάζεται να βάλει στο portfolio της και την Ίντερ!

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία που έχει επέλθει εδώ και καιρό με τους "νερατζούρι", με τα νομικά έγγραφα να αναμένονται στο Μιλάνο εντός των ημερών και η εξαφορά θα φτάσει τα 885.000.000 ευρώ.

Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Ίντερ αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι ψάχνουν να πουλήσουν είτε το πλήρες πακέτο των μετοχών που έχουν στην κατοχή τους (70%) είτε ένα μεγάλο μέρος του και η διέξοδός τους εμφανίστηκε από τη Μέση Ανατολή.

Οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ φέρονται να ενδιαφέρθηκαν για την Ίντερ αρκετά πριν την εξαγορά των "ανθρακωρύχων", ωστόσο αποσύρθηκαν λόγω της περιπλοκότητας της διαδικασίας υπό το ιταλικό κρατικό πλαίσιο, με τις συζητήσεις να φέρονται πως ξεκίνησαν ξανά το τελευταίο διάστημα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags