Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 5η (ευρωπαϊκή) θέση, ενώ οι τέσσερις ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία έχουν από ένα ματς περισσότερο!
Η ομάδα του Αναστόπουλου, λοιπόν, δείχνει να παλεύει όλα τα παιχνίδια, να κόβει πόντους από τους «μεγάλους», να μην χαρίζεται σε κανέναν, ενώ μαζεύει τρίποντα συνέχεια.
Το μυστικό του ΟΦΗ είναι η σταθερότητα που έχει, η δυνατή τακτική και, βέβαια, ότι διαθέτει κάποιους καλούς κι έμπειρους παίκτες.
Και μόνο ότι οι Κρητικοί είναι πάνω από τον π.χ. ΠΑΟΚ στην βαθμολογία, λέει πολλά. Όπως και ότι εκτός έδρας έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις δυο ήττες.
Ο 4ος Ατρόμητος και ο 5ος ΟΦΗ, λοιπόν, είναι μέχρι τώρα οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Και μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Είναι καλό για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος.