H ανάγκη που έχει η ομάδα την παρουσία του λαού της στο γήπεδο το Σάββατο (αλλά και από εδώ και στο εξής) έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της επαρχείας. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσω ανακοινώσεων πολλά club της ORIGINAL και όχι μόνο έχουν ενημερώσει ότι θα ταξιδέψουν για το ματς του Σαββάτου. Ούτε στο ντέρμπι φέτος με τον Ολυμπιακό δεν είχε παρατηρηθεί τέτοια... επιστράτευση. Χαρακτηριστικές είναι οι κάτωθι ανακοινώσεις:

ORIGINAL 21 VOLOS CLUB SINCE 1994

H ORIGINAL 21 VOLOS CLUB ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2011 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CLUB KΑΙ ΣΤΟ 6987141673.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΚΑΙ ORIGINAL ΜΥΑΛΑ!!!

ORIGINAL 21 VOLOS CLUB SINCE 1994

 

ORIGINAL 21 XANIA CLUB

Κλείνω τα μάτια και σε ακολουθώ
Όλοι το Σαββάτο στο παγωμένο ΟΑΚΑ για να το μετατρέψουμε σε ηφαίστειο.
Ο επενδυτης εισαι ΕΣΥ λαε της Α.Ε.Κ χρόνια τωρα. Σηκώνουμε κεφάλι φωνάζουμε δυνατά να γίνουμε μια γροθιά και πάλι.

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ ΔΩΜΜΑΤΙΑΚΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ
ORIGINAL 21 XANIA CLUB SINCE 1989

Σ.Φ. Α.Ε.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα οικονομικής ρευστότητας.
Οι παίκτες και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι επί μήνες.

Παρ' όλα αυτά το προπονητικό team και οι παίχτες μας, οδηγούν την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα και κρατούν ψηλά τη σημαία με το ΔΙΚΕΦΑΛΟ κόντρα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προτρέπουμε , αν όχι απαιτούμε από τη Διοίκηση, να δεσμευτεί ότι οι εισπράξεις από τον αγώνα του Σαββάτου, με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους υπαλλήλους και στους ποδοσφαιριστές.
Ο Σ.Φ. Α.Ε.Κ Ηρακλείου Κρήτης θα συμμετάσχει στη προσπάθεια αυτή αγοράζοντας όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ

Σ.Φ. Α.Ε.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1974

ORIGINAL 21 TRIKALA CLUB SINCE 1993

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΕΡΕΨΑΝ...Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ-ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ-ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Η ORIGINAL ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-γιαννενα ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12!!! ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ! ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Η ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ? ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΗΝ T.V ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

ORIGINAL ΣΠΑΡΤΗΣ

"Εδώ στη Σπάρτη υπηρετούμε την ΑΕΚ και την ORIGINAL χωρίς φαμφάρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κυρίως χωρίς άποψη. Η δική μας άποψη, είναι η εκδρομή που διοργανώνουμε , για τον πολύ δύσκολο αγώνα της ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο ΟΑΚΑ. Καλούμε όλους τους ΑΕΚτζήδες της πόλης μας, να βοηθήσουν την προσπάθειά μας. Πληροφορίες στο Club, κάθε απόγευμα, 6 έως 8 και στο τηλέφωνο 6932735844"


Original21 Καρδίτσα Club
Το νόημα της ανακοίνωσης των αδερφών της R Σπάρτης ήταν και είναι και ο δικός μας λόγος ύπαρξης. Άποψη μας τα χιλιόμετρα, η ατέλειωτη φωνή, οδηγός μας τα τύμπανα της Σκεπαστής. Παρά τα χίλιαεικοσιένα προβλήματα θα τον βρούμε ακόμα μια φορά τον δρόμο για το φιλόξενο ΟΑΚΑ για τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ. Κλείνω τα μάτια και σ΄ακολουθώ

Πληροφορίες στο Club και στα γνωστά τηλέφωνα

ΠΗΓΗ: aek365.gr