Facebook Pixel Άρης: Ατάκες που... φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη - "Μπορεί να διακριθεί μέσω Κυπέλλου - Πιστεύω τον Μάντζιο"
| 2022-01-26 18:02:00

Ατάκες που... φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη - "Μπορεί να διακριθεί μέσω Κυπέλλου - Πιστεύω τον Μάντζιο"

Sportdog Team
Ατάκες που... φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη - "Μπορεί να διακριθεί μέσω Κυπέλλου - Πιστεύω τον Μάντζιο"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Θεσσαλονίκη μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε στην μάχη της ομάδας με την Λαμία, αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού.

Τάσος Κυριάκος: Στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη όπου αναφέρθηκε στην μάχη των Κίτρινων με την Λαμία, αλλά και στον Άκη Μάντζιο.

Για τον Άρη:

«Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν πάει καλά, του λείπει το γκολ. Σήμερα πρέπει να βγάλει αντίδραση γιατί υπάρχει αρκετή γκρίνια. Το 'χει μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει. Το καλύτερο φάρμακο για τους ποδοσφαιριστές είναι το παιχνίδι, να μπει να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση για να ηρεμήσουν και τα πράγματα. Ο προπονητής είναι υπό πίεση. Μπορεί να αλλαχθεί ανά πάσα στιγμή, ενώ είναι δύσκολο να αλλάξεις όλους τους ποδοσφαιριστές. Αλλά σήμερα κρίνονται όλοι. Πιστεύω θα μπει ο εγωισμός και το πείσμα, ξέρουν σε τι ομάδα βρίσκονται. Ο Άρης βρίσκεται κάθε χρόνο στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω και φέτος η μοναδική διάκριση που μπορεί να πάρει είναι μέσω του κυπέλλου»

Για τον Μάντζιο:

«Τον Μάντζιο τον πιστεύω πολύ. Νομίζω είναι άδικο να λέμε πως φταίει κάθε φορά ο προπονητής. Η ομάδα έχει δείξει πως κατά διαστήματα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει πάρει και αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή κάνει μια κοιλιά, αλλά από σήμερα αν πάρει την πρόκριση όλα θα αλλάξουν. Γνωρίζει τα αποδυτήρια καλύτερα απ' όλους, γνωρίζει την ψυχολογία των παικτών και ξέρει πως να τους διαχειριστεί και αυτό οφείλει να κάνει και τώρα», είπε ο Τάσος Κυργιάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags