Facebook Pixel Είχε τετράδα φωτιά
| 2011-12-10 23:40:00

Είχε τετράδα φωτιά

Είχε τετράδα φωτιά

O ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στις εγχώριες διοργανώσεις και κατάφερε να κερδίσει έστω και με λίγη δόση άγχους προς το τέλος. Από την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, διακρίθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Διαβάστε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ.

Κρέσιτς: Έβγαλε ένα τετ α τετ του Έπστάιν που μπήκε από τα πλάγια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο γκολ του Μπρίτο δεν φέρει καμία ευθύνη. Η φάση του 88΄ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στην απόδοσή του, αφού ένα πολύ δύσκολο φάουλ με πολλά κορμιά μπροστά του, κατάφερε να το αποκρούσει όσο χρειαζόταν για να μη δεχτεί την ισοφάριση η ομάδα του. Θετικός.

Έτο: Είχε δύσκολο έργο στο πρώτο ημίχρονο, αφού όλος ο Ατρόμητος έψαχνε τον Έπσταιν που έκανε συνεχώς κινήσεις στη πλάτη του. Αφού προβληματίστηκε σε δύο φάσεις αρχικά, στη συνέχεια πήρε τα μέτρα του αντιπάλου του και τον έκλεισε καλά. Καλή συμπεριφορά είχε και στην επίθεση, εκεί όπου αρκετές φορές πλαγιοκόπησε σε σωστούς χρόνους.

Τσιρίλο: Ήταν πολύ σημαντικός στο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ, γιατί κατέστρεψε με μυαλό όσες μπάλες εμφανίστηκαν γύρω του. Στο πρώτο ημίχρονο είχε καθαρό μυαλό και ήταν σοβαρός. Στο δεύτερο, έχασε σε κάποιες φάσεις την ψυχραιμία του, κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και αυτό αλλοίωσε λίγο την εικόνα του.

Μαλεζάς: Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Κατερινιώτη, ο οποίος ήταν σταθερός καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γρήγορες παρεμβάσεις, σωστές τοποθετήσεις, καθαρό μυαλό όταν έπρεπε να κάνει πιο επιθετικά μαρκαρίσματα. Ακόμη και η κάρτα που δέχτηκε, είχε σωστή λογική. Ωριμάζει σε απίστευτο βαθμό.

Λίνο: Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και απελευθέρωσε την αγχωμένη ομάδα του. Κάλυψε άψογα τον δημιουργικό του ρόλο, ενώ αμυντικά έχασε μόνο μία φάση από τον Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο. Εξαιρετική επανεμφάνιση από τον Βραζιλιάνο.

Λαζάρ: Έκανε απίστευτο πρώτο ημίωρο στο δημιουργικό κομμάτι, αφού οι κινήσεις του και οι επινοήσεις του στις πάσες μονίμως δημιουργούσαν πλεονέκτημα στην ομάδα του. Ο Ρουμάνος είναι απαραίτητος για έναν πιο δημιουργικό ΠΑΟΚ και το ανέβασμα της απόδοσής του είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό. Αυτό που πρέπει να αλλάξει, είναι τη διαχείριση των δυνάμεών του, αφού αναλώνεται πολύ εύκολα μέσα από τη διάθεση που έχει για προσφορά. Και για αυτό τον λόγο η απόδοσή του πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο.

Γκαρσία: Ηγετική μορφή στη μεσαία γραμμή, δεν ήταν στη καλύτερή του μέρα, αλλά είχε ουσία στο παιχνίδι του. Ο Ουρουγουανός σουλουπώνει τον ΠΑΟΚ, ενώ έδειξε να έχει δυνάμεις μέχρι το τέλος. Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια, αλλά και πάλι ήταν κάτι παραπάνω από θετικός.

Φωτάκης: Όσον αφορά στη βρώμικη δουλειά την έκανε άψογα. Έκλεψε μπάλες, πίεσε πολύ ψηλά, είχε διάθεση για προσφορά, όμως δημιουργικά ήταν σε κακή μέρα, κυρίως μετά τη χαμένη του ευκαιρία. Είχε κάποιες φάσεις που μπορούσε να περάσει μια απλή μπαλιά, αλλά δεν το έκανε και αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα.

Σαλπιγγίδης: Κάθε βήμα του ήταν και μία ενόχληση στους κοιλιακούς, όμως ο Σάλπι ήταν συγκλονιστικός όσο αγωνίστηκε. Πολύ καλός στη κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτικά σοβαρός, δεν σκόραρε γιατί σε κάποιες έξυπνες κινήσεις που έκανε δεν τροφοδοτήθηκε. Η Τούμπα δεν τον αποθέωσε τυχαία.

Αθανασιάδης: Σε ένα παιχνίδι που δεν φάνηκε πολύ, κέρδισε ένα πέναλτι και πέτυχε ένα γκολ. Ήταν στις φάσεις, κινήθηκε πανέξυπνα, είναι το τρίτο σερί επίσημο παιχνίδι που σκοράρει και δείχνει πως βρίσκει και πάλι ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Βιεϊρίνια: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ατρομήτου. Από τον Σκάνδρα ξέφυγε με όλους τους πιθανούς τρόπους, έφτασε σε τελικές προσπάθειες αλλά τελικά σκόραρε από την άσπρη βούλα. Έκλεισε το παιχνίδι με το δεύτερο τακουνάκι ασίστ στη σεζόν, μετά από εκείνο που είχε βγάλει πάλι τον Κλάους πρόσωπο στην εστία στη Νέα Σμύρνη.

Γεωργιάδης: Παρότι και αυτός μπήκε στον αγώνα με πόνους, στο 68΄στη θέση του Σαλπιγγίδη, έψαξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις αλλά τη μία ο Ιτάνζ και την άλλη ο Έπστάιν αντέδρασαν άψογα. Έκανε ένα λάθος προς το τέλος βγάζοντας τον Ατρόμητο στην επίθεση και αυτό ήταν το μελανό σημείο της εμφάνισής του.

Ίβιτς: Ο ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη και αυτό φάνηκε. Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Μπόλονι κέρδισε μέτρα και έγινε απειλητική. Κράτησε τη μπάλα, κινήθηκε στους χώρους και δεν αποθεώθηκε τυχαία από τον προπονητή του.

Αρίας: Αγωνίστηκε ελάχιστα, με στόχο να πιέσει την ανάπτυξη του Ατρομήτου στα τελευταία λεπτά. Είχε μία ευκαιρία για ασίστ, αλλά δεν κατάφερε να περάσει την μπαλιά.

Μπόλονι: Παρουσίασε μία πολύ έμπειρη ενδεκάδα, προτιμώντας τον Λίνο από τον Σταφυλίδη αλλά και τον Σαλπιγγίδη που μπόρεσε τελικά να αγωνιστεί αντί του Γεωργιάδη. Οι δύο αλλαγές με την προσθήκη της 3ης, αυτής του Βιεϊρίνια, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας του αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες αλλά και ο Λαζάρ, ήταν οι κορυφαίοι της. Από εκεί και πέρα, όταν η ομάδα κουράστηκε έκανε τα αυτονόητα, βγάζοντας τον Σαλπιγγίδη που πονούσε για να βάλει τον Γεωργιάδη και τον μέτριο Φωτάκη για να βάλει τον Ίβιτς. Κράτησε την 3η του αλλαγή για το τέλος έτσι ώστε να παίξει και λίγο με το χρόνο και το τρίτο γκολ του Αθανασιάδη δικαίωσε την όλη προσέγγισή του.

ΠΗΓΗ: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags