Facebook Pixel ''Κιτρινόμαυρη'' ακτινογραφία...
| 2011-12-11 00:26:00

''Κιτρινόμαυρη'' ακτινογραφία...

''Κιτρινόμαυρη'' ακτινογραφία...

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι θέλουν ακόμα δουλειά. Παρά τις απουσίες η συνολική εικόνα ήταν θετική.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Του έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μπάλα στο γκολ, αφού βρήκε πρώτα στο δοκάρι στη συνέχεια πήγε πάνω στα πόδια του Κώτσιου και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει. Πάντως ο Αραμπατζής χρειάστηκε να δείξει τα ρεφλέξ του στο 84’ όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

ΚΑΛΑ: Το έχουμε πει ότι στο man to man είναι απροσπέλαστος. Το απέδειξε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν άφησε τίποτα να περάσει. Τόσο στο ψηλό όσο και στο χαμηλό παιχνίδι, ο Ισπανός απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

ΚΟΝΤΟΕΣ: Έπαιξε ως στόπερ. Τα πήγε εξαιρετικά. Ανέλαβε την επιτήρηση του Μπακαγιόκο και δεν τον έχασε στιγμή από τα μάτια του. Τον περιόρισε όσο θα έπρεπε και τον άφησε μακριά από την εστία του Αραμπατζή.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Πολύ καλό παιχνίδι και για τον Καράμπελας. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την μεριά του. Είχε πάρει εντολή από τον Κωστένογλου να διώχνει τη μπάλα στην επίθεση και να μην την κρατάει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Συνδυάστηκε περίφημα με τον Μπέλεκ, ο οποίος τον βοήθησε αρκετά. Κατατρόπωσε ον Ζαϊρί που δεν πήρε πολλές φορές τη μπάλα στα πόδια του. τΑν δουλέψει και άλλο μπορεί να καθιερωθεί.

ΜΑΚΟΣ: Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Έλληνας μέσος. Χαλάρωσε στο δεύτερο, από το 60’ και μετά και είχε το μυαλό του περισσότερο στην άμυνα.

ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Τι να πει κανείς για τον Μεσσήνιο. Όταν τραγουδάει όλο το Στάδιο το γνωστό σύνθημα για τα φυτά της Καλαμάτας δεν μπορείς παρά μόνο καλά λόγια να πεις. Άψογος. Έκοβε, μάρκαρε, μοίραζε πάσες. Μακάρι να είχαμε 11 τέτοιους.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Για αριστερό εξτρέμ τα πήρε περίφημα. Εκμεταλλεύτηκε ο Κωστένογλου αλλά και η ΑΕΚ την ταχύτητά και την δύναμή του. Έβγαλε αρκετές μπαλιές, αλλά όταν κουράστηκε αντικαταστάθηκε.

ΜΠΕΛΕΚ: Θηρίο ανήμερο ο Καμερουνέζος. Ως δεξί εξτρέμ έκανε πλάκα στους αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει συνεχώς. Δεν πέτυχε γκολ, αλλά βοήθησε σε άμυνα και επίθεση το ίδιο σημαντικά.

ΚΑΡΛΟΣ: Ο πολυτιμότερος του αγώνα και δίκαια. Ο Ισπανός έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ και έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά για το δεύτερο, με το κεφάλι του Πάντου να την στέλνει στα δίχτυα. Άξιος συγχαρητηρίων.

ΣΙΑΛΜΑΣ: Πολύ τρέξιμο από τον Σιαλμά. Όργωνε το γήπεδο και ασκούσε πίεση στους αμυντικούς των Ιωαννίνων. Ο Κώτσιος τα βρήκε σκούρα μαζί του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΡΙΚΚΑ: Μπήκε στη θέση του Κλωναρίδη στο 60ο λεπτό. Ο Κωστένογλου του φώναζε από την αρχή. Του ζητούσε να ανεβαίνει. Άργησε να μπει στο κλίμα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν αργά.

ΤΣΙΤΑΣ: Στο 65’ ο Δημήτρης Σιαλμάς έδωσε την θέση του στον Θωμά Τσίτα. Δεν έκανε πολλά ο νεαρός φορ. Ότι του ζήτησε ο προπονητής του. Πίεση ψηλά και ασταμάτητο τρέξιμο. Έπιασε και ένα σουτ στις καθυστερήσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΓΚΕΡΕΙΡΟ: Πέρασε στη θέση του Κάρλος στο 75’. Σωστή αλλαγή τη στιγμή που όλη η ΑΕΚ είχε κουραστεί. Μπήκε για να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του και κρατούσε τη μπάλα.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags