Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού με την Γάνδη για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Άργησε να ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία. Εκεί όπου ο Μιτρίτσα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και θα είναι κανονικά στην αποστολή με τη Γάνδη. Ο Νέλσον Ολιβέιρα βγήκε και αυτός κανονικά για προπόνηση αλλά δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα όπως εχθές.

Όσο αναφορά το παιχνίδι με τη Γάνδη, ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν θα αλλάξει το παιχνίδι του. Δεν θα παίξει με γρήγορο τρανζίσιον, θα κρατήσει την μπάλα στα πόδια ώστε να κόψει το ρυθμό και την ταχύτητα των αντιπάλων. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός είπε στους παίκτες ότι αν η πίεση της Μίντιλαντ τους δυσκόλεψε, τώρα θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο. Η Γάνδη είναι μία ομάδα που πιέζει αρκετά ψηλά και της αρέσει η κόντρα επίθεση από τον άξονα.

Επίσης υπήρχε και μία τετ-α-τετ συνομιλία του κόουτς με τον Κούρτιτς όπου του έδωσε ειδικές οδηγίες. Συγκεκριμένα επειδή η Γάνδη χτυπάει από τον άξονα ζήτησε στον Σλοβένο να μην αφήνει τον Τσιγγάρα αρκετή ώρα μόνο του ώστε να μην δημιουργείται αριθμητικό μειονέκτημα.

Όσο αναφορά την ενδεκάδα ο «στρατηγός» θα βάλει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Ίνγκανσον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας ο Βιερίνια με τον Λύρατζη αντίστοιχα. Στο κέντρο ο Κούρτιτς με τον Τσιγγάρα  και μπροστά τους τον Ντούγκλας. Δεξιά στην επίθεση ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Μπίσεσβαρ ή ο Μιτρίτσα και στην κορυφή ο Άκπομ.