Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για το Γάνδη-ΠΑΟΚ - Αυτοί θα παίξουν βασικοί - Ρεπορτάζ από Βέλγιο
| 2022-03-17 11:31:00

Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για το Γάνδη-ΠΑΟΚ - Αυτοί θα παίξουν βασικοί - Ρεπορτάζ από Βέλγιο

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσορμπατζόγλου για το Γάνδη-ΠΑΟΚ - Αυτοί θα παίξουν βασικοί - Ρεπορτάζ από Βέλγιο

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στους… παρόντες στον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Γάνδη και τόνισε ότι ο Λουτσέσκου σκοπεύει να ξεκινήσει τους δύο Αυστριακούς στις «κενές» θέσεις.

ΠΑΟΚ: Το παρελθόν έχει δείξει ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές ικανούς να πάρουν «τελικούς» όπως είναι ο σημερινός με την Γάνδη, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Φτάσαμε στην ημέρα που οι απόντες δεν έχουν αξία να αναφέρονται και να δημιουργούν ένα πιο δυσάρεστο κλίμα. Έχει 22 ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ που έχουν δώσει και έχουν πάρει πολλά μεγάλα ματς. Έχει κάνει αρκετές σκέψεις ο Λουτσέσκου, υπάρχει και η δοκιμή χθες στην προπόνηση. Όλα δείχνουν ότι δεν θα πάει σε μεγάλη έκπληξη για να καλύψει τα κενά. Θα πάει με τους Αυστριακούς. Άρα θα παίξει ο Σβαμπ στο κέντρο μαζί με τον Τσιγγάρα και ο Μουργκ θα ξεκινήσει δεξιά και μεσοεπιθετικά. Η 11άδα θα είναι με Πασχαλάκη, Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Μουργκ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Ακπομ. Δεν θέλει να πάρει παίκτες από αλλού και να δημιουργήσει κενά. Έχουν περιοριστεί οι λύσεις και από τον πάγκο. Ο Λουτσέσκου περιμένει μεγάλη πίεση αλλά θεωρεί ότι λόγω σκορ και φιλοσοφίας αντιπάλου, θα τους βρει σίγουρα ανοιχτούς όσο περνάει η ώρα. Αρκεί να μην φάει στην αρχή γκολ ο ΠΑΟΚ και βρουν αυτοπεποίθηση οι Βέλγοι. Αν βάλει αυτός ένα γκολ με οποιονδήποτε τρόπο θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι τα 1.000 εισιτήρια που έχει στην διάθεση του ο «δικέφαλος του Βορρά» για να εξυπηρετήσει τους φίλους του δεν φτάνουν, αφού θα έχει υποστήριξη και από την Κεντρική Ευρώπη, πλην της Ελλάδας.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στα προβληματικά σημεία του γηπέδου της Γάνδης, σημειώνοντας ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι λίγο χειρότερος από εκείνον της Τούμπας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags