Facebook Pixel Ήρθε το έμβασμα από Αμερική!
| 2011-12-13 21:50:00

Ήρθε το έμβασμα από Αμερική!

Ήρθε το έμβασμα από Αμερική!

Τα πρώτα χρήματα που είχε δεσμευτεί έστειλε την Τρίτη ο Νίκος Νοτιάς. Μη φανταστείτε κανένα τεράστιο ποσό. Ίσα-ίσα να περάσουν τις γιορτές οι απλήρωτοι παίκτες και υπάλληλοι στην ΑΕΚ.

Πως και πως περίμεναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα του Νίκου Νοτιά. Οι κιτρινόμαυροι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν γνωστό ότι πλέον αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα και η υπομονή τους εξαντλείται.

Τουλάχιστον την Τρίτη από το Γκρατς της Αυστρίας έχουν ένα λόγο για να χαμογελούν, αφού ήρθε το έμβασμα που υποσχέθηκε ο Νίκος Νοτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χιώτης εφοπλιστής έστειλε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ. Ωστόσο στα Σπάτα περιμένουν σε σύντομο διάστημα και άλλα χρήματα προκειμένου να πληρωθούν οι παίκτες μέρος των οφειλών τους και φυσικά να κάνουν Χριστούγεννα...

Όπως καταλαβαίνετε, στα Σπάτα ζωγραφίστηκαν τα πρώτα χαμόγελα μετά από πολύ καιρό. Αφού από τα χρήματα που έστειλε ο Νοτιάς θα πάρουν ένα μέρος και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δόθηκαν για το ταξίδι της ομάδας στην Αυστρία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags