Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα - Απόφαση Σάντος στην Πορτογαλία - Βούιξε η δημοσιογραφική πιάτσα!
| 2022-03-21 16:28:00

Έσκασε τώρα - Απόφαση Σάντος στην Πορτογαλία - Βούιξε η δημοσιογραφική πιάτσα!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα - Απόφαση Σάντος στην Πορτογαλία - Βούιξε η δημοσιογραφική πιάτσα!

Ο Ρούμπεν Νέβες, που τραματίστηκε με την Γουλβς, θα απουσιάσει από την εθνική Πορτογαλίας, η οποία θα συγκεντρωθεί σήμερα στη Λισαβόνα για να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει την Τουρκία στα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Φερνάντο Σάντος: Αντικαταστάθηκε από τον 22χρονο μέσο της Πόρτο, Βιτίνια, που θα έχει έτσι την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών, όπως  ανακοίνωσε η πορτογαλική ομοσπονδία στην ιστοσελίδα της.

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, με μία προπόνηση αργά το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομοσπονδίας, που βρίσκεται στην Οείρας, στα δυτικά προάστια της Λισαβόνας.

 Η Πορτογαλία θα υποδεχθεί την Τουρκία την Πέμπτη στο Πόρτο  στα ημιτελικά των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν νικήσει θα φιλοξενήσει στις 29 Μαρτίου, ξανά στο στάδιο Dragon, τον νικητή του ημιτελικού μεταξύ Ιταλίας και Βόρειας Μακεδονίας.

 Η ομάδα της Πορτογαλίας έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα διεθνή τουρνουά που διοργανώθηκαν από το Euro-2000, η ​​τελευταία της αποτυχία χρονολογείται από την απουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags