Facebook Pixel Η ακτινογραφία της Λιβαδειάς
| 2011-12-14 21:45:00

Η ακτινογραφία της Λιβαδειάς

Η ακτινογραφία της Λιβαδειάς

Ο Ολυμπιακός πέρασε με νέα... ντόρτια από την Λιβαδειά, ήταν η σειρά του Μιραλάς για χατ τρικ και η ομάδα του Πειραιά είναι ξανά στην κορυφή. Διαβάστε την κριτική των “ερυθρόλευκων”.

Μπάλας Μέγερι: Έβγαλε το... μεροκάματο του στο 69' όταν με σωστή τοποθέτηση μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα την κεφαλιά του Ναπολεόνι. Κανένα πρόβλημα για τον Ούγγρο, από τα πιο εύκολα απογεύματα του στον Ολυμπιακό.

Βασίλης Τοροσίδης: Επέστρεψε στο δεξί άκρο και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Βοιωτούς. Πολύ καλός ανασταλτικά, βοήθησε και δημιουργικά κάνοντας τη διαφορά από τα δεξιά.

Aβραάμ Παπαδόπουλος: Πήρες ανάσες στην Κέρκυρα και στην Βοιωτία πήρε ξανά θέση βασικού. Για πρώτη φορά δίπλα στον Παπάζογλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους επιθετικούς του Λεβαδειακού. Αντικαταστάθηκε από τον Ποτουρίδη, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα.

Τάσος Παπάζογλου: Ο Βαλβέρδε τον κράτησε στην ενδεκάδα και ο νεαρός αμυντικός δίπλα στον Παπαδόπουλο τα πήγε περίφημα. Σωστή συνεννόηση, καλές τοποθετήσεις και εύκολο απόγευμα στην Λιβαδειά.

Ιβάν Μαρκάνο: Ο Ισπανός γύρισε ξανά στην αριστερή πτέρυγα, όπου δεν είχε κανένα εμπόδιο. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, βοήθησε και ψηλά ο Μαρκάνο.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags