Τον τρόπο που θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, απόψε το βράδυ, με την Μαρσέιγ έχει αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Και πηγαίνουμε κατευθείαν στο ψητό: Ο Ρουμάνος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στους: Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσαβρ και Άκπομ.

 

Και μοιραία, το μυαλό όλων πηγαίνει στον Μπίσεσβαρ! Η παρουσία του στην 11άδα αφορά αυτό που θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ: Να κυκλοφορήσει τη μπάλα! Η Μαρσέιγ είναι ομάδα που πανικοβάλλεται όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια της και αυτό θεωρεί ο Λουτσέσκου ότι είναι το κλειδί του σημερινού αγώνα.

Για αυτό και δίνει φανέλα βασικού στον Μπίεσβαρ, καθώς είναι κατεξοχήν ο παίκτης που ναι μεν δεν έχει διάρκεια και στην άμυνα δεν είναι αποδοτικός (-στα ντουμπαλρίσματα), αλλά μπορεί να κρατήσει την μπάλα και έχει την ποιότητα για να δημιουργήσει ρωγμές και κινδύνους.

 

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Λουτσέσκου, δεν σκοπεύει να αφήσει 90 λεπτά τον Μπίσεσβαρ σε ματς τέτοιου επιπέδου (δεν μπορεί άλλωστε ο πεπειραμένος άσος να βγάλει τέτοιο 90λεπτο), αλλά ούτε και να παρατήσει τον Βιεϊρίνια για 90 λεπτά χωρίς ντουμπαλρίσματα!

 

Για αυτό και στη διάρκεια του αγώνα αναμένεται να περάσει τον Σίντκλεϊ μπροστά από τον Βιεϊρίνια, στη θέση του Μπίσεσβαρ δηλαδή, προκειμένου να βάλει φρέσκα πόδια και να "κλειδώσει" την αριστερή του πλευρά