Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: "Θέμα" με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό - Τον… έδωσε ο Μαρτίνς on camera - Άμεσα εξελίξεις! 
| 2022-04-18 00:12:00

"Θέμα" με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό - Τον… έδωσε ο Μαρτίνς on camera - Άμεσα εξελίξεις! 

Sportdog Team
"Θέμα" με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό - Τον… έδωσε ο Μαρτίνς on camera - Άμεσα εξελίξεις! 

Τελικά η ήττα στο ντέρμπι για τους Ερυθρόλευκους από τον Παναθηναϊκό μάλλον ήταν το... λιγότερο μιας και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός υπάρχει ζήτημα με τον Αφρικανό μέσο της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς: Χοντρό ζήτημα στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του ντέρμπι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό καθώς όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός η μη παρουσία του Μαντί Καμαρά στην αποστολή του αγώνα στη Λεωφόρο είχε να κάνει με πειθαρχικό ζήτημα.

«Δεν ήμασταν καλοί. Δεν ήμασταν δυναμικοί, δεν κάναμε ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός είχε αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ και ο Κώστας Φορτούνης ένιωσε μια ενόχληση. Ο Παναθηναϊκός έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Για τη χρησιμοποίηση του Κανέ στην 11άδα και το γεγονός ότι ο Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός αποστολής: «Ηταν ένα εσωτερικό θέμα. Δεν θέλω να το σχολιάσω», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags