ΑΕΚ - Superleague 2: Βαριά ήττα με 3-0 από την Καλλιθέα γνώρισε η ΑΕΚ Β' στο Σεραφίδειο.

Μια σημαντική νίκη πήρε η Καλλιθέα στην έδρα της ΑΕΚ Β΄, με την οποία διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Νότιο Όμιλο.

Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά δύο φάσεις έγειραν τελείως την πλάστιγγα. Συγκεκριμένα τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μουνιέ στο 38ο και 42ο λεπτό του πρώτο ημιχρόνου. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ένωση όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε ο Μουστακόπουλος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 56ο λεπτό του αγώνα με τον Τσιντώνη.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Μπούσης), Μιτάι (66′ Μιτάι), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78′ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68′ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77′ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68′ Βογιατζής), Μουνιέ (62′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77′ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.