Facebook Pixel «Σημαντικό να φύγουμε διακοπές με νίκη»
| 2011-12-17 23:04:00

«Σημαντικό να φύγουμε διακοπές με νίκη»

«Σημαντικό να φύγουμε διακοπές με νίκη»

Δεν κρατιέται για την άδεια των Χριστουγέννων ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ! Αυτό μαρτυρούν τα λόγια του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αμυντικός των “πρασίνων” τόνισε πως όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό η ουσία είναι η νίκη και όχι το καλό ποδόσφαιρο...

«Σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, αν και όλα δεν ήταν τέλεια απόψε, όμως ήταν σημαντικό να φύγουμε για διακοπές κάνοντας μια νίκη. Δεν τελείωσαν όλα, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για το Κύπελλο, ήταν σημαντικό για το πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου αμυντικού.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Ήμασταν σε δύσκολη θέση όσον αφορά τις μπαλιές που χάνουμε γρήγορα. Όταν το πρέσινγκ δε γίνεται καλά, η άμυνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα το ίδιο κι εμείς κερδίσαμε, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν. Το 2012 θα ξαναδούμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό η ουσία είναι η νίκη».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι όμορφα σ' αυτή την ομάδα, σ' αυτή την πόλη. Αισθάνομαι ότι αποτελώ μέρος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και με κάνει πολύ χαρούμενο αυτό».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δεν ήταν μαζί μας στα δυο τελευταία παιχνίδια. Έπρεπε να κερδίσουμε για να επιστρέψει με το χαμόγελο στα χείλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags