Facebook Pixel Ατακάρες Καλεντερίδη για Τσιμίκα on air! Μοιράζουν ακανέδες στο Νησί
| 2022-05-20 17:10:00

Ατακάρες Καλεντερίδη για Τσιμίκα on air! Μοιράζουν ακανέδες στο Νησί

Sportdog Team
Ατακάρες Καλεντερίδη για Τσιμίκα on air! Μοιράζουν ακανέδες στο Νησί

Φοβερή στιχομυθία για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας! Ο Κώστας Τσιμίκας ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι, η Λίβερπουλ επικράτησε με 6-5 της Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο μετά το 2006.

Για την επιτυχία του Σερραίου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα των "Κόκκινων" τον συνεχάρη μάλιστα ο συμπατριώτης του, Σάββας Καλεντερίδης, σε παρέμβασή του στον AlphaRadio. Ο στρατηγικός αναλυτής, μιλωντας  στους κ.κ Κακούσιο-Πετρόπουλο για τα τουρκικά παίγνια με το ΝΑΤΟ για την ένταξη της Σουηδίας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να κατηγορεί τη σκανδιναβική χώρα ότι υποθάλπτει το PKK, δεν δίστασε να κάνει και ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο.

"Ως Σερραίος μιλάω, νομίζω, ότι υπερέβη εαυτόν και με το ποδόσφαιρο και τα αγγλικά του. Εμείς οι Σερραίοι έχουμε έναν παραπάνω λόγο να χαιρόμαστε", είπε ο επικεφαλής του infognomonpolitics.gr, με έναν εκ των παρουσιαστών να συμπληρώνει χαριτολογώντας, ότι "θα μάθει το Νησί να τρώει ακανέ (παραδοσιακό γλύκισμα των Σερρών που εμφανισιακά, μοιάζει πολύ με λουκούμι)",

"Μόνο το ψυχολογικό σθένος που είχε αυτό το παιδί αξίζει να αναδείξουμε αυτήν την πτυχή", είπε μεταξύ άλλων ο αναλυτής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags