Facebook Pixel «Έγινα αλλαγή, άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή»
| 2011-12-18 22:20:00

«Έγινα αλλαγή, άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή»

«Έγινα αλλαγή, άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή»

Καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Νίκου Λυμπερόπουλου στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο όπως τόνισε ο ίδιος παίκτης, ο οποίος αποκάλυψε τι είχε πει ο Νίκος Νοτιάς στους αρχηγούς της ομάδας για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή!


«Δεν νομίζω ότι ήταν άσχημη η εμφάνισή μας. Ούτε νομίζω μας επηρέασε η πίεση του συγκεκριμένου αγώνα. Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι θα πάει στο γκολ. Σημαντικό ρόλο νομίζω ότι έπαιξε η δική μου αλλαγή, διότι άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή. Ήταν να βγει ο Κλωναρίδης που πονούσε από νωρίς και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Τελικά βγήκα εγώ και ο Κλωναρίδης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα. Είχαμε κάνει ένα καλό σερί. Δεν μας πήγε το παιχνίδι και χάσαμε», δήλωσε ο Λύμπε μετά την ήττα της Ένωσης.

Όσον αφορά το ματς Κυπέλλου ανέφερε: «Ο θεσμός του Κυπελλου κρύβει εκπλήξεις. Η ΑΕΚ πρέπει όμως να πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια σοβαρή. Πρέπει να το πάρουμε για να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Ο Λύμπε απάντησε και σε σχετικό ερώτημα για τι συζήτηση που είχε γίνει μεταξύ του Νίκου Νοτιά και των αρχηγών της ΑΕΚ: «Δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως και τίποτα περισσότερο απ' ότι γνωρίζεται εσείς. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που μας είχε πει ο κ. Νοτιάς, στην συνάντησή μας πριν 15 μέρες, ότι συζητάνε με μία εταιρία. Και εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις».

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της, είπε: «Είμαι αισιόδοξος. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα βρεθεί μία λύση, που θα βοηθήσει τόσο τους παίκτες όσο και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αν υπάρχουν στα σχέδια των παικτών μία δεύτερη αντίδραση μετά την ανακοίνωση ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι ακόμα νωρίς για νέα αντίδραση. Προέχει το παιχνίδι του Κυπέλλου, μετά να κάνουμε ήρεμα τις γιορτές και μετά θα δούμε».

Καταλήγοντας, σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική ίσως και πέρα των προσδοκιών: «Δυστυχώς έχουμε πολλά προβλήματα. Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά όλοι συμφωνήσαμε να μην αναφερόμαστε σε αυτά για να μη θεωρούν ως δικαιολογία σε ενδεχόμενες αποτυχίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags