Η ΑΕΚ μοίρασε στους ποδοσφαιριστές της την τελευταία εβδομάδα το ποσό των 300.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά μικρό, αναφορικά με τις οφειλές προς τους παίκτες που φτάνουν τα 3 εκατ.ευρώ. Η δυσαρέσκεια των παικτών φάνηκε έντονα στην απόφαση τους να μην παραστούν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι επόμενες κινήσεις τους, αν δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο το προσεχές διάστημα στα οικονομικά, θα είναι πολύ πιο δυναμικές και θα έχουν επιπτώσεις.

Ο Σταύρος Αδαμίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΠΑΕ είναι… υπόλογη προς τους παίκτες. Υποσχέσεις που έμειναν… υποσχέσεις, χρονοδιαγράμματα που δεν τηρήθηκαν και μια ομάδα «εγκαταλελειμμένη» από τους μετόχους της. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφερόμενος σε αυτό το θέμα παίρνει θέση και τονίζει «Κατανοούμε τους παίκτες. Εχουν δίκιο σε όλα και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα με την υπομονή που κάνουν. Κάνουμε ότι μπορούμε. Οσα χρήματα έχουμε, τους τα δίνουμε αμέσως. Δεν είναι ότι έχουμε και δεν δίνουμε. Να είμαστε ρεαλιστές».

Πλέον, η κατάσταση είναι οριακή στην ΑΕΚ και οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Οι ποδοσφαιριστές από την Παρασκευή φεύγουν σε άδεια και στις 27 Δεκεμβρίου επιστρέφουν. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, αρκετοί εξ’ αυτών θα γυρίσουν με… άγριες διαθέσεις. Μέχρι που φτάνουν αυτές, θα δούμε…

ΠΗΓΗ: aek365.gr