Conference League: Η Σλάβια Πράγας δεν είχε διάθεση για... περιπέτειες και διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 την Σεντ Τζόζεφς, πανηγυρίζοντας από σήμερα την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, εκεί που την περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Οι Τσέχοι μπήκαν δυναμικά από την αρχή και πήραν προβάδισμα στο 21', όταν ο στράικερ Σορ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τραορέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τελείωμα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε και το 0-2 έντεκα λεπτά αργότερα (32'), ενώ το έργο της Σλάβια έγινε ακόμη πιο εύκολο στο 34', όταν ο Μασίας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για αγκωνιά σε αντίπαλό του.

Στο 45'+1' ο Έβερτον έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ, ενώ η Σλάβια συνέχισε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Λινγκρ σκόραρε για το 0-4, μόλις δύο λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με το συγκεκριμένο σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες.

Η Σλάβια ολοκλήρωσε το ματς με 33 τελικές προσπάθειες (18 από αυτές εντός στόχου), δείγμα της αδιαμφισβήτητης ανωτερότητά της στην αναμέτρηση με την ομάδα από το Γιβραλτάρ.