Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές για εξτρέμ! Φέρνει βραζιλιάνο "ταύρο" ο Γιοβάνοβιτς!
| 2022-07-22 08:55:00

Προχωρημένες επαφές για εξτρέμ! Φέρνει βραζιλιάνο "ταύρο" ο Γιοβάνοβιτς!

Sportdog Team
 Προχωρημένες επαφές για εξτρέμ! Φέρνει βραζιλιάνο "ταύρο" ο Γιοβάνοβιτς!

Ποιός είναι ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο οι "πράσινοι" βλέπουν ως επένδυση για το μέλλον;

Παναθηναϊκός: Βρίσκεται σε προχωρημένες επαφής για την απόκτηση του Ζόνας Τόρο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει τον βραζιλιάνο εξτρέμ στο έμψυχο δυναμικό του ως επένδυση για το μέλλον, πιθανότατα μετά από μια περίοδο δανεισμού σε άλλη ομάδα. "Βλέπει Τόρο" για τη μεσαία γραμμή αναφέρει η SportDay.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ενός τουίτ που αναφέρει πως οι εκπρόσωποι του περιμένουν τις επόμενες ώρες πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να μπει το θέμα στην τελική του ευθεία.

Ποιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτήν τη μεταγραφική υπόθεση για το Τριφύλλι; Το συμβόλαιο του 23χρονου με τη Σάο Πάουλο λήγει στο τέλος του 2022, αλλά θα μείνει ελεύθερος και θα αποκτηθεί -όπως όλα δείχνουν- από το «τριφύλλι». Μάλιστα, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη Lance, η Σάο Πάουλο απέρριψε κρούση της Σάντος για τον ποδοσφαιριστή, καθώς παρότι ο Τορό δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή (και άλλοτε τερματοφύλακα) Ροτζέριο Σένι, δεν θέλει να ενισχύσει μια ανταγωνίστριά της.

Όσον αφορά τα βιογραφικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή, ο Τορό έχει 48 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάουλο, παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, «γράφοντας» 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Σπορτ Ρεσίφε (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).

Πάρτε μία γεύση από τον ποδοσφαιριστή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags