Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο άλλοτε Τσέχος προπονητής του Τριφυλλιού (2004-05), Ζντένεκ Σκάζνι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανάλυσε γιατί το ζευγάρι των Πράσινων με τη Σλάβια είναι ισορροπημένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκάζνι:

«Αν ήμασταν πριν επτά χρόνια, θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Αν ήμασταν πριν δύο χρόνια, θα έλεγα πως φαβορί είναι η Σλάβια. Τώρα θα πω πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Η Σλάβια αντιμετωπίζει μια μεγάλη ελληνική ομάδα, που έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι Έλληνες δεν δέχονται με τίποτα να αποκλειστούν. Ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο έχει δυναμώσει πολύ. Στη θέση της Σλάβια δεν θα υποτιμούσα σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, θα ήταν μεγάλο λάθος», τόνισε στην τσεχική ιστοσελίδα Sport.cz ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που τον γνωρίζω από τη θητεία μου στην Ελλάδα, είναι ένας πολύ έμπειρος και έξυπνος προπονητής. Οι ομάδες του είναι πολύ καλά αμυντικά στημένες και ο ίδιος θα είναι άριστα προετοιμασμένος για τη Σλάβια. Περιμένω ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον από τακτικής πλευράς. Δεν έχω δει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά θα παίξει με προσοχή στα μετόπισθεν. Δεν σκοράρει εύκολα, αλλά θα είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις».