Δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα στον Παναθηναϊκό το πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα ο διαιτητής στην Πράγα. Ο Μπουκέ δεν είναι μόνο ότι απέβαλε εντελώς αναίτια τον Παλάσιος. Τα λάθη του ήταν κι άλλα, όπως για παράδειγμα το φάουλ που δεν έδωσε ποτέ στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0.

Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο για τη Σλάβια ο Ντουντέρα έχει κάνει τρία φάουλ για κάρτα και έχει δεχθεί μόνο μία. Μάλιστα ο προπονητής του κατάλαβε ότι ο ρέφερι τους είχε κάνει... δώρο που δεν τον απέβαλε γι' αυτό, παρότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, αντικαταστάθηκε αμέσως στο δεύτερο μέρος.

Εκεί που όμως ο... ηθοποιός Μπουκέ έδωσε ρεσιτάλ ήταν στην κόκκινη κάρτα του Σάντος. Σε φάση που ο Σποράρ έβγαινε μόνος του σε τετ-α-τετ, ο στόπερ της Σλάβια ως τελευταίος της άμυνας γκρέμισε τον Σλοβένο και ο Γάλλος διαιτητής αρχικά του έδειξε, απλά, κίτρινη! Λίγο μετά συνειδητοποίησε τι έκανε και άλλαξε την κίτρινη σε κόκκινη, αφήνοντας και τη Σλάβια με 10!

Για να αλλάξει την απόφασή του, όμως, έπρεπε να ουρλιάζει γι' αυτό ο τέταρτος διαιτητής! Εκείνος ήταν που είδε καθαρά τη φάση και δεν σταμάτησε να φωνάζει στον Μπουκέ ν' αλλάξει... χρώμα στην κάρτα. Μιλάμε για κανονική κωμωδία, για την οποία η UEFA έχει τεράστια ευθύνη.

 
Παναθηναϊκός 2-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />