Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πήρε αποφάσεις ο Κορμπεράν - Έρχεται "σκούπα", έκλεισε η πρώτη μεταγραφή - 10 εκατ. στο τραπέζι
| 2022-08-12 10:00:00

Πήρε αποφάσεις ο Κορμπεράν - Έρχεται "σκούπα", έκλεισε η πρώτη μεταγραφή - 10 εκατ. στο τραπέζι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε αποφάσεις ο Κορμπεράν - Έρχεται "σκούπα", έκλεισε η πρώτη μεταγραφή - 10 εκατ. στο τραπέζι!

"Πατήθηκε το κουμπί" και ξεκινούν οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ! Μέσα στα επόμενα 24ωρα και πριν από τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League, στο Λιμάνι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για αποχωρήσεις παικτών (ακόμα και κάποιων που έπαιξαν με τη Σλόβαν) αλλά και μεταγραφών.

Ημέρες… ξεκαθαρίσματος είναι αυτές που θα ακολουθήσουν για τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας από σήμερα, καθώς είναι σαφές ότι το παιχνίδι με τη Σλόβαν ανήκει στο παρελθόν και, πλέον, το μυαλό όλων βρίσκεται στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Γιατί αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Ολυμπιακό!

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες, ακόμα και κάποιοι από τους οποίους αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, που το μέλλον τους είναι μακριά από το Λιμάνι - Μετά από το νέο σχεδιασμό που έχει προκύψει και με τις αποφάσεις του Κάρλος Κορμπεράν.

Το ρεπορτάζ από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρει ότι ήδη από το πρωί της Παρασκευής αναμένονται εξελίξεις με τους παίκτες που θα έρθουν ή θα φύγουν (δεν θα περιμένουν να περάσει ο Δεκαπενταύγουστος δηλαδή), ενώ ήδη υπάρχουν κάποια ονόματα στο προσκήνιο που απασχολούν: Από τον Κογιάδο και τον Φουέντε (που σχεδόν έχει κλείσει), μέχρι τον Τέγιο και τον Ουμτιτί.

Ο Ολυμπιακός, σε κάθε περίπτωση, αφήνει πίσω το παιχνίδι με τη Σλόβαν και κοιτάζει ήδη από σήμερα την επόμενη μέρα, με αποφασιστικότητα για να γυρίσει η ομάδα σελίδα. τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε άμεσα, πολύ άμεσα...

10 εκατ. ευρώ έπαιζαν μπάλα στην Μπρατισλάβα

Μπορεί οι Πειραιώτες να έχασαν τα 35-40 εκατ. ευρώ που θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία τους η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι και το Γιουρόπα Λιγκ δεν πληρώνει.

Γιατί χθες το βράδυ στο γήπεδο της Σλάβια έπαιζαν μπάλα, μαζί με τους 22 ποδοσφαιριστές, και τα 10 εκατ. ευρώ που δίνει η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει σύλλογος που να περιφρονεί αυτό το ποσό, πολύ περισσότερο ένα κλαμπ όπως οι Πειραιώτες, που λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα στις ακαδημίες του, τη β΄ ομάδα τους, τις υποδομές, όλα. 

Δεν έπαιζε μόνο για το γόητρο χθες η ομάδα του Κορμπεράν, δηλαδή, αλλά και για τα έσοδα της ΠΑΕ - Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που άμεσα θα αρχίσει ένα σημαντικό ράβε-ξήλωνε στην ομάδα, με τις ελεύσεις και τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα αντέξουν να βλέπουν τον Ευρωπαίο - Έξαλλος Κορμπεράν, έβλεπε το… έγκλημα - Έρχονται παίκτες!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags