Facebook Pixel Νεϊμάρ: Χαμός στην Παρί! Άναψε... φωτιές το like του Νεϊμάρ - Στα... κάγκελα ο Εμπαπέ
| 2022-08-15 00:45:00

Χαμός στην Παρί! Άναψε... φωτιές το like του Νεϊμάρ - Στα... κάγκελα ο Εμπαπέ

Sportdog Team
Χαμός στην Παρί! Άναψε... φωτιές το like του Νεϊμάρ - Στα... κάγκελα ο Εμπαπέ

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο ο Βραζιλιάνος να δίνει... απαντήσεις για την κριτική που δέχεται, όμως για ακόμα μια φορά μια κίνησή του πάει να χαλάσει το κλίμα που υπάρχει στην γαλλική ομάδα.

Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί έχει ξεκινήσει... καυτός το φετινό πρωτάθλημα, όμως για ακόμα μια φορά προχώρησε σε μια κίνηση που είναι πιθανό να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα μιας και έκανε like σε tweet, το οποίο επέκρινε επέκρινε την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή έκανε τον Κιλιάν Μπαπέ «αρχιεκτελεστή» στα πέναλτι, μπροστά από τον ίδιο.

Όλα αυτά φυσικά έγιναν μια μέρα μετά το χαμένο πέναλτι του Γάλλου στον αγώνα με την Μονπελιέ, όταν το σκορ ήταν 0-0, με τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων να αστοχεί για να έρθει λίγα λεπτά ο Βραζιλιάνος και από ίδιο σημείο να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

«Είναι πλέον επίσημο, ο Μπαπέ είναι ο αρχιεκτελεστής της Παρί. «Σαφώς αυτό είναι θέμα συμβολαίου, γιατί σε κανέναν σύλλογο στον κόσμο που έχει τον Νεϊμάρ δεν θα ήταν ο δεύτερος παίκτης, κανένας. Φαίνεται ότι λόγω της επέκτασης του συμβολαίου, ο Μπαπέ κατέχει την Παρί Σεν Ζερμέν!!!», αναφέρει το tweet που έκανε like ο Νεϊμάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags