Δεν αφορά στην τσέπη τους, αλλά στα νεύρα που τους προκαλούν οι αποφάσεις του σεβάσμιου και απίστευτα πετυχημένου (κατά τα άλλα) προπονητή της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα. Ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τοποθετείται και δημόσια για να τις υποστηρίξει κιόλας!

Οι οπαδοί της πιο πετυχημένης ομάδας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο την τελευταία εικοσαετία, είναι υποχρεωμένοι να υφίστανται τις ασταμάτητες και γεμάτες αισιοδοξία κουβέντες του, την ώρα που ο ίδιος δεν αφήνει απλώς το τρένο να περάσει, αλλά με τις κινήσεις του έχει εγκαταλείψει και το χτίσιμο που θα υποσχόταν την επόμενη ημέρα.

«Έως το σημείο που μπορώ να αντιληφθώ, τα βήματα που ακολουθώ ταιριάζουν απολύτως στα πιστεύω μου και τις αρχές μου. Παρά το γεγονός πως η αγορά μεγάλων ποδοσφαιριστών αυτή την περίοδο μπορεί να σε εκτοξεύσει, δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε στηρίξει στη διάρκεια όλης της διαδρομής. Αυτό θα μας συμβεί όταν τα στοιχεία, που μας λείπουν τώρα, επιστρέψουν στην ομάδα» είπε ο σερ κόουτς, μιλώντας στο πρόγραμμα που θα μοιραστεί στους θεατές του αυριανού αγώνα με τη Γουϊγκαν, για το γεγονός ότι η Γιουνάϊτεντ δεν πρόκειται να αγοράσει παίκτες τον Ιανουάριο.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ» συνεχίζει, καταλήγοντας «Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης είναι διαθέσιμος θα τον διεκδικήσουμε. Όπως και στην περίπτωση που μας προκύψουν νέοι τραυματισμοί. Τότε θα πρέπει να ενισχυθούμε!». Ωραία κόουτς.

Δηλαδή οι απουσίες των Γιάνγκ (ο καινούργιος τραυματισμός του ρόστερ- γόνατο), Βίντιτς, Άντερσον, Όουεν, Κλέβερλι (που φτάσαμε…) και φυσικά του Φλέτσερ που ταλαιπωρείται από την σπάνια ασθένεια στο έντερο, δεν είναι αρκετές για να σας υποχρεώσουν να προσθέσετε στο ρόστερ άλλους;

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τη δύναμη της ομάδας όσον αφορά στο βάθος της, την ποιότητα και το μέσο όρο ηλικίας» μας απαντάει ο Φέργκιουσον μέσω του προγράμματος, δίνοντας και το εντυπωσιακό φινάλε : «Δεν πρόκειται να παρασυρθώ από τα ασταμάτητα μηνύματα στα blogs, τα οποία καλούν την ομάδα μας να κινηθεί άμεσα στην αγορά των μεταγραφών τον επόμενο μήνα».

Σωστά αφεντικό. Δεν το χρειάζεστε. Ο Φιλ Τζόουνς ξεπέρασε άλλωστε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Γουϊγκαν…

ΥΓ: Κάποτε αυτή η ομάδα αγόρασε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παίκτες όπως ο Σαχά, ο Βίντιτς και ο Εβρά, αλλά ο Σκωτσέζος φαίνεται πως δεν θυμάται. Ακόμα κι αν οι διοικούντες του λένε πάντως (λόγω ελλείμματος) να παριστάνει πως έχει αμνησία, οφείλει να μιλήσει ειλικρινά. Όχι όπως μιλούν οι ηγέτες της Ευρωζώνης στους πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου επειδή θέλουν να τους αποτελειώσουν για να στείλουν τα λεφτά τους σε άλλες πολιτείες, αλλά όπως η ιστορία- που ο ίδιος έχει γράψει με συγκλονιστικό τρόπο- τον υποχρεώνει.

Πηγή: pamesports.gr