Σεντ Ετιέν: Μπορεί οι Στεφανουά να είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Γαλλίας, έχοντας 10 πρωταθλήματα, όμως το απόγευμα του Σαββάτου βιώσουν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες μιας και έχασαν με 0-6, εντός έδρας από την Χάβρη.
Μάλιστα η Σεντ Ετιέν έμεινε με 8 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο στόπερ Μπριανκόν (31'), ο μέσος Καφαρό (37') και ο τερματοφύλακας Γκριν (66'), ενώ μπορεί το σκορ μέχρι το 55΄να ήταν 0-0, όμως από το 51' μέχρι το 90 η Χάβρη κατάφερε και σκόραρε έξι φορές.
0-6 - C’est la 1re fois que St Etienne s’incline par 6 buts d’écart lors d’un match à domicile dans son histoire, toutes compétitions confondues. Cataclysme. #ASSEHAC pic.twitter.com/yhUDZNcYfB — OptaJean (@OptaJean) August 20, 2022
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο