Facebook Pixel Η αποψίλωση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού
| 2011-12-25 21:37:00

Η αποψίλωση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Η αποψίλωση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ανέβει επίπεδο στο γήπεδο. Κι αυτό οφείλεται στον Φερέιρα, αλλά και σε κάποιους παίκτες. Όπως τον Λέτο που απελευθερώθηκε, τον Κατσουράνη που είναι σαφώς καλύτερος από πέρυσι, τον Ζέκα, αλλά και τον Κουϊνσι.

Ο τελευταίος έχει κάνει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια. Μπορεί ανασταλτικά να μην δίνει πολλές βοήθειες, αλλά παραγωγικά είναι ποιοτικός παίκτης. Με έκρηξη και τεχνική συνεργάζεται μια χαρά με τον Λέτο, ενώ σκοράρει κιόλας. Θα έχετε ήδη διαβάσει για τα ιταλικά δημοσιεύματα που φέρνουν τον Κουϊνσι στο στόχαστρο της Νάπολι.

Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει δόση αλήθειας κάτι τέτοιο, όμως είναι γεγονός ότι ο Κουϊνσι ξαναμπήκε στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και δεν αποκλείεται να προκύψουν ενδιαφερόμενοι μέχρι το καλοκαίρι. Κι επειδή τα δικαιώματά του ανήκουν στην Αλ Σαντ θα είναι καλό στο πράσινο στρατόπεδο να αναρωτηθούν από τώρα: «Θα μπορεί ο Παναθηναϊκός τον Ιούνιο να δώσει τα 2 εκ. της ρήτρας για να πάρει τον ποδοσφαιριστή;».

Θέλουμε να πούμε το εξής. Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκό έχασε, λόγω οικονομικής στενότητας, παίκτες αξίας, όπως ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο. Σε λίγες μέρες από τώρα θα μπορούν να συζητήσουν με άλλους συλλόγους ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, αφού το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους. Παράλληλα, ο Σιμάο δεν φαίνεται ζεστός να υπογράψει ανανέωση. Και τέλος μπορεί να μην έχει ο Παναθηναϊκός αυτά τα 2 εκ. για να κρατήσει τον Κουϊνσι.

Με λίγα λόγια: Η αποψίλωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με Σισέ – Ζιλμπέρτο (αλλά και Τζόρβα); Ή μήπως έχουν να δούνε κι άλλες απώλειες σημαντικές οι πράσινοι οπαδοί; Και στο τέλος, τι θα μείνει; Αν φέτος, δηλαδή, ο Φερέιρα κάνει πρωταθλητισμό με τα ψέματα, αυτό δεν πάει να πει ότι κάθε χρόνο θα είναι του άη Γιαννιού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags