Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε, από την Ιταλία, το σενάριο που θέλει την Νάπολι να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κουίνσι Οβούσου. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα δημοσιεύματα αυτά, οι «παρτενοπέι» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην Αλ Σαντ, προκειμένου να αποκτήσουν τα αποκλειστικά δικαιώματα του Γκανέζου μέσου.

Το Leoforos.gr από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης στο περιβάλλον του, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε, όλα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που τον έχει αποκτήσει ως δανεικό για ένα χρόνο, καθώς δεν γίνεται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου η Αλ Σαντ να τον ενημερώσει πως αλλάζει ομάδα, χωρίς οι «πράσινοι» να έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για την αποχώρησή του.

Όσον αφορά το καλοκαίρι; Και πάλι ο Γκανέζος δίνει προτεραιότητα στην ομάδα του «τριφυλλιού», καθώς αυτή ήταν που τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Άρα, όπως τόνιζε «χρωστάει» στον Παναθηναϊκό και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν...

Πηγή: Leoforos.gr