Facebook Pixel Sportdog.gr | Πετούσε... φωτιές ο ΠΑΟΚ Β' - Πεντάρα στη Βέροια - Έπαιξαν Κουαλιάτα και Ρικάρντο
| 2022-09-01 21:14:00

Πετούσε... φωτιές ο ΠΑΟΚ Β' - Πεντάρα στη Βέροια - Έπαιξαν Κουαλιάτα και Ρικάρντο

Sportdog Team
Πετούσε... φωτιές ο ΠΑΟΚ Β' - Πεντάρα στη Βέροια - Έπαιξαν Κουαλιάτα και Ρικάρντο

Ενισχυμένος από την συμμετοχή των Κουαλιάτα, Ρικάρντο και Κούτσια ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (1/9) τη Βέροια με 5-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε στη διάθεσή του την πλειονότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ Β’, συν τους Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μπαλωμένο και Κούτσια από την πρώτη ομάδα, που αγωνίστηκαν στο πρώτο προπονητικό φιλικό του «Δικεφάλου» στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το απόγευμα της Πέμπτης (1/9) απέναντι στη Βέροια, την οποία κέρδισε 5-1.

Ο Ρικάρντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Η Βέροια ισοφάρισε, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Ζίλο.

Ωραίο παιχνίδι, δυναμικό και με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες στο δεύτερο ημίχρονο. Πλουραλιστικός και αποδοτικός ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γκορντεζιάνι και τέταρτο με τον Πανίδη και πέμπτο με τον Γκορντεζιάνι ξανά. Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ αυτό με τον Πανσερραϊκό στις 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Στο πρώτο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι: Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Ζίλο, Μορικέλι, Μανωλιούδης, Μελετίδης, Ρικάρντο, Κούτσιας, Μπράντονιτς, Κουαλιάτα και Δαρέλας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χατζηστραβός, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Ρούμιαντσεβ, Κωττάς, Γιαξής, Πανίδης, Τασιούρας, Γκορντεζιάνι, Φασίδης, Κουλούρης.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags