Εξελίξεις θα υπάρχουν τους επόμενους, αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Όπως αναφέρει ειδικότερα η «Metrosport», ομάδα της Μπουντεσλίγκα δείχνει το τελευταίο διάστημα μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό, να του κάνει επίσημη πρόταση στις αρχές του 2023. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν τα βρει μαζί του στη συνέχεια να δώσει κι ένα μικρό ποσό στο Δικέφαλο, προκειμένου να τον αφήσει να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

Ο λόγος που ο Αουγκούστο κινδυνεύει να χαθεί πλέον (σχεδόν) τσάμπα, είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο και μετά, από τη στιγμή που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, μπορεί να μιλήσει ελεύθερα με όποιο σύλλογο ο ίδιος επιθυμεί.

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι ο Ντόουγκλας έχει βάλει σε μπελάδες την πρώην ομάδα του, Κορίνθιανς, καθώς δικαιώθηκε στο δικαστήριο και μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της για οφειλή προς τον ίδιο περίπου 230 χιλ. ευρώ! Το θέμα κυριαρχεί στα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων, με σχετικό δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει ενδεικτικά: «η MFD Empreendimentos e Participações, μια εταιρεία που πήγε την Corinthians στο δικαστήριο, πέτυχε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 231.712 ευρώ σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 260.000 ευρώ για δικαιώματα προβολής του Ντόουγκλας Αουγκούστο που κατείχε και δεν πληρώθηκε από την ομάδα. Τον Μάιο είχε γίνει ξανά μπλοκάρισμα στους λογαριασμούς της Κορίνθιας λόγω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 83.726 ευρώ αλλά τώρα ξανά υπάρχουν περιπέτειες για την ομάδα».