Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που φαινόταν υπ' ατμόν το φετινό καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα τον Ιούλιο απέρριψε πρόταση 242 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ, ενώ λίγο μετά είπε εξίσου "όχι" και σε αστρονομική προσφορά της Αλ-Νασρ.

«Θα θέλαμε πολύ να δούμε έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Θα δημιουργούσε τεράστια θετικά σχόλια και θα ήταν σπουδαία νέα για όλους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουν τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως παίκτη που αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο», σημείωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ-Μισεχάλ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «The Athletic» για να συμπληρώσει:

«Σκέφτομαι, "Γιατί όχι;". Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν μια πολύ ακριβή συμφωνία, φυσικά, αλλά μπορούμε να δούμε τους συλλόγους μας να έχουν πολλά χρήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δει μερικούς μεγάλους παίκτες που αγωνίστηκαν  στην Premier League να έρχονται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως παίκτης και θα ήθελα να τον δω να παίζει στη Σαουδική Αραβία».