Τους Μπότο και Λουτσέσκου βλέπει ως υπεύθυνους της φετινής εικόνας του ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Δικεφάλου, Φιλώτας Πέλλιος, διαχωρίζοντας το πως πηγαίνει βαθμολογικά η ομάδα και το πως είναι αγωνιστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχουν μπερδευτεί πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ψυχολογία, ειδικά από τη Λέφσκι και μετά πάνε όλα λάθος. Για εμένα ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σωστές επιλογές στις μεταγραφές, όλα είναι στο τραπέζι και δικαιολογημένα θέλω να πιστέψω πως ο Σαββίδης μετά τον αποκλεισμό κάνει πίσω. Υπάρχει ένα λάθος σχεδιασμός, ας πούμε ο Κούτσιας πάει στον Βόλο δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ σε τι στηρίζεται μπροστά; Θα στηριζόταν στον Κούτσια; Τώρα σε τι στηρίζεσαι; Ο Ολιβέιρα δεν έδειξε πολλά πράγματα».

Για το αν μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος στην κούρσα πρωταθλήματος η ομάδα: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άσχημα βαθμολογικά, είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά είναι άσχημος εμφανισιακά καθώς δεν ήταν καλή η ομάδα και με τη Λαμία. Δεν με πείθει η ομάδα και πιστεύω πως την ευθύνη την έχουν ο Μπότο με τον Λουτσέσκου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το πλάνο του ΠΑΟΚ για Μάρτινς - Γούσταρε Τούμπα ο παίκτης