Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ολοκλήρωση των ομίλων του Nations League. Πολλά δυνατά παιχνίδια διεξάγονται στις 2 τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων.

Η Εθνική Ομάδα έχει εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη 2η κατηγορία. Στόχος της είναι να πετύχει το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αύριο (21:45) στη Λάρνακα αντιμετωπίζει την Κύπρο και στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, την Τρίτη (21:45) στη Ριζούπολη, υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία. 

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για την Εθνική Ομάδα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Κύπρος-Ελλάδα την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του 3ου ομίλου της 1ης κατηγορίας, Γερμανία-Ουγγαρία και Ιταλία-Αγγλία. 

Η Ουγγαρία έχει κάνει την έκπληξη μέχρι τώρα σε αυτόν τον όμιλο, αφού προηγείται στη βαθμολογία με 7 βαθμούς. Ακολουθούν η Γερμανία με 6, η Ιταλία με 5 και η Αγγλία με 2.

Το Nations League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ισπανία και Πορτογαλία παλεύουν για την 1η θέση

Αύριο ξεχωρίζουν τα παιχνίδια του 2ου ομίλου της 1ης κατηγορίας, Τσεχία-Πορτογαλία και Ισπανία-Ελβετία. Γίνεται μεγάλη μάχη για την 1η θέση, ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Τις χωρίζει μόλις 1 βαθμός.

Η Ισπανία έχει 8 βαθμούς και η Πορτογαλία 7. Το πιθανότερο είναι να λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, την Τρίτη στη Μπράγκα.  

Την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία προσπαθούν να αποφύγουν η Τσεχία με 4 βαθμούς και η Ελβετία με 3.

Σκορ πολλαπλών επιλογών, στοίχημα χωρίς ισοπαλία

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας του Nations League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τον συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Goal/No Goal & Over/Under, τη διπλή ευκαιρία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τη διαφορά νίκης. 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr