Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σάλος: Τέλος ο προπονητής εθνικής ομάδας - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!
| 2022-09-27 17:54:00

Σάλος: Τέλος ο προπονητής εθνικής ομάδας - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Sportdog Team
Σάλος: Τέλος ο προπονητής εθνικής ομάδας - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, έχοντας ξεσηκώσει "θύελλα" αντιδράσεων όχι μόνο στη χώρα αλλά και στη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο Ντέβις Μάντζια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Μάλτας. Ο 48χρονος τεχνικός όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, αποχωρεί από την ομάδα καθώς «παραβίασε την πολιτική της».

Ωστόσο, Μέσα της χώρας αναφέρουν πως η πραγματική αιτία για την απομάκρυνση του Μάντζια από τα καθήκοντά του είναι η ύπαρξη εις βάρος του καταγγελία από ποδοσφαιριστή πως τον παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Οι αρχές έχουν ανοίξει ήδη φάκελο και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τις καταγγελίες που φέρονται να υπάρχουν.για τον Ιταλό προπονητή.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας ανακοινώνει ότι ο Ντέβις Μάντζια απαλλάχθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση της πολιτική της. Ο Μάντζια έχει δώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για τη διαπίστωση των γεγονότων του θέματος. Η ομοσπονδία δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Για τον αγώνα με το Ισραήλ, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Νταβίντε Ματζότα», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Μάλτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός... κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό - Ανατροπή τις τελευταίες ώρες - Απόφαση Μίτσελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags