Facebook Pixel Μουντιάλ - Κατάρ: Επιστράτευση στο Κατάρ για το Μουντιάλ - Φέρνουν και 3.000 αστυνομικούς από την Τουρκία!
| 2022-09-27 22:50:00

Επιστράτευση στο Κατάρ για το Μουντιάλ - Φέρνουν και 3.000 αστυνομικούς από την Τουρκία!

Sportdog Team
Επιστράτευση στο Κατάρ για το Μουντιάλ - Φέρνουν και 3.000 αστυνομικούς από την Τουρκία!

Οι στρατεύσιμοι εκπαιδεύονται για να διαχειριστούν τις ουρές ασφαλείας στα γήπεδα, να ελέγχουν τους φιλάθλους και να ανιχνεύουν λαθραία προϊόντα.

Μουντιάλ 2022: Καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι ιθύνοντες στο Κατάρ σχεδιάζουν πλέον κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Μάλιστα για να εξασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια το "Reuters" αποκαλύπτει, ότι η κυβέρνηση του Κατάρ αναμένεται να κάνει μια κάποιου είδους επιστράτευση και να βγάλει ουσιαστικά τον στρατό στους δρόμους, αλλά και πέριξ των γηπέδων!

Οι στρατεύσιμοι εκπαιδεύονται για να διαχειριστούν τις ουρές ασφαλείας στα γήπεδα, να ελέγχουν τους φιλάθλους και να ανιχνεύουν λαθραία προϊόντα όπως αλκοόλ, ναρκωτικά ή κρυμμένα όπλα ακόμη και σε… αλογοουρές, μπουφάν και όχι μόνο!

Το Κατάρ έχει φτάσει μάλιστα και σε συμφωνία με την Τουρκία, για να προμηθευτεί 3000 αστυνομικούς! "Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εκεί γιατί πρέπει να είναι, δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες", είπε μια ανώνυμη πηγή στο "Reuters" σχετικά με την… επιστράτευση.

Από το 2014, άνδρες από το Κατάρ ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών εκπαιδεύονται στο στρατό για τουλάχιστον τέσσερις μήνες ως μέρος της υποχρεωτικής εθνικής θητείας που έχει εισάγει ο εμίρης, Σεΐχης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ-Τάνι. Η αποφυγή του καθήκοντος μπορεί να επιφέρει φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 13.700 δολάρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags