Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Απίστευτη επίθεση σε Σάντος - "Λέει ψέματα - Έχει γίνει βάρος για την Πορτογαλία"
| 2022-09-28 23:12:00

Απίστευτη επίθεση σε Σάντος - "Λέει ψέματα - Έχει γίνει βάρος για την Πορτογαλία"

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση σε Σάντος - "Λέει ψέματα - Έχει γίνει βάρος για την Πορτογαλία"

Πολύ σκληρή είναι η κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την ήττα και τον αποκλεισμό των Ιβήρων από τους Ισπανούς στην φάση των ομίλων του Nations League.

Φερνάντο Σάντος: Μεγάλο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό μετά την ήττα και τον αποκλεισμό των Ιβήρων από την συνέχεια του Nations League, που ήρθε μετά την... περιπέτεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την Marca να τον περνάει γενεές δεκατέσσερις θεωρώντας πως είναι υπεύθυνος που η ομάδα του δεν αποδίδει σύμφωνα με το ταλέντο των παικτών της.

«Ο Φερνάντο Σάντος είπε και πάλι ψέματα, όταν υποστήριξε πως η Πορτογαλία θα είναι μια θαρραλέα ομάδα, η οποία θα έβγαινε για να κυριαρχήσει απέναντι στην Ισπανία και για να πάρει τη νίκη. Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έχει πολύ καλύτερους παίκτες παρά προπονητή. Έναν προπονητή που έχει γράψει ιστορία με την κατάκτηση του Euro 2016, αλλά που πλέον έχει γίνει βάρος λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», αναφέρει για τον Φερνάντο Σάντος η ισπανική εφημερίδα σε κεντρικό άρθρο που υπογράφει ο Μιγκέλ Άνχελ Λάρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags