Αυτό το τετραήμερο είχε την υπογραφή της ΑΕΚ, η οποία καθήλωσε όλο το πανελλήνιο με την τελετή των εγκαινίων της Αγιάς Σοφιάς. Τη Δευτέρα η ομάδα αντιμετώπισε τον Ιωνικό, στο πρώτο επίσημο ματς, της επιστροφής της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκδρομείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας πλημμύρισαν την περιοχή αυτές τις ημέρες. Ενωσίτες από το εξωτερικό επαναπατρίστηκαν για να δούνε την αγάπη τους ξανά στο μέρος που έχτισε την ιστορία της.

Όλα αυτά τα μαγικά συστατικά προκάλεσαν ένα μοναδικό ντελίριο στους Ενωσίτες που έστησαν πάρτι εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στα ξένα ΜΜΕ.

Το «Kicker» φιλοξένησε εκτενέστατο αφιέρωμα για την επιστροφή της ΑΕΚ. Το κορυφαίο αθλητικό Μέσο της Γερμανίας παρουσίασε όλο το χρονικό από την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» μέχρι την ανέγερση και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του «δικεφάλου».

Το κείμενο υπογράφει, ο Γεώργιος Βαβρίτσας, ο οποίος εστιάζει σε αυτά που προαναφέραμε. «Σαν προσκυνητές οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαιναν στο γήπεδο ακόμη και τα βράδια», αναφέρει μεταξύ άλλων το αφιέρωμα.