Facebook Pixel Είναι ο Χάρι Κέιν αποτυχημένος;
| 2022-10-09 00:29:00

Είναι ο Χάρι Κέιν αποτυχημένος;

Sportdog Team
Είναι ο Χάρι Κέιν αποτυχημένος;

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο των υπερομάδων και των άφταστων επιδόσεων, ο Χάρι Κέιν παραμένει στην Τότεναμ άτιτλος, αλλά δεν αξίζει την λύπησή μας.

Έχουμε συνηθίσει να συναντάμε τους μεγάλους παίκτες σε μεγάλες ομάδες: ο Μέσι της Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης και, πλέον, ο Χόλαντ της Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση του τελευταίου, ένας παίκτης μπορεί να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα και να γεμίσει ένα κενό που ταλαιπωρεί ακόμα και τις σύγχρονες superteams, αλλά, με τη σειρά του, μόνο σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο μπορεί μια πολύτιμη μονάδα να εκπληρώσει τον προορισμό της, να επιτύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Σπάνια, παρουσιάζεται μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του ’99, που καταφέρνει τα ακατόρθωτα χωρίς τη συμβολή του ενός που κάνει την ειδοποιό διαφορά, στηριζόμενη αντίθετα στην αρμονία του συνόλου. Τι συμβαίνει όμως στην ιδιαίτερη περίπτωση, που ένας παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής δεν πραγματοποιεί ποτέ το βήμα προς έναν από τους κορυφαίους συλλόγους; Αυτή είναι η μοίρα του Χάρι Κέιν…

Ένας κούκος δεν φέρνει… το πρωτάθλημα

Ο Άγγλος επιθετικός είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί, αφού έχει σημειώσει τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα (100) στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι 3ος σκόρερ με τα περισσότερα γκολ (190) στην ιστορία της διοργάνωσης, όντας ο μόνος εν ενεργεία παίκτης στην πρώτη 10άδα, ενώ είναι κι ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας, με 51 τέρματα, μόλις δύο πίσω από τον Γουέιν Ρούνεϊ (53).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ EYAP.GR

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags